ThemasportsΔείτε τι δήλωσε στην Cablenet, μετά το τέλος του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Εθνικό, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σέρχιο Καστέλ.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Αναλυτικά:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κάναμε ιδανική πρεμιέρα. Έχουμε υψηλούς στόχους και είναι σημαντικό που κερδίσαμε εδώ, στο σπίτι μας. Ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, όπως ξεκινήσαμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας.
Έχουμε οικογενειακό κλίμα, μας βοηθάει πολύ ο κόσμος, αλλά και οι κύπριοι παίκτες για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε. Στόχος μου είναι να ξεπεράσω το ρεκόρ τερμάτων μου (13). Πέρσι ήμουν άτυχος, είχα κάποιους τραυματισμούς. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και θέλω να κάνω ένα restart».
Ομόνοια και Πάφος ετοιμάζονται για την τελευταία πράξη στον Κυπριακό εμφύλιο με ένα και μόνο στόχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/02 @ 17:06
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της.
15/02 @ 18:28
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Νταβίντ Μπαντία, μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ, για την 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
15/02 @ 16:27
Στο 9ο λεπτό του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και την Ομόnοια 29Μ, ο διαιτητής Χρυσοβαλάντης Θεουλή, pήγε στο on field review και καταλόγισε πέναλτι για τον Εθνικό για χέρι του Ντεσλάντες εντός περιοχής.
15/02 @ 14:45
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Νταβίντ Μπαντία, για το σημερινό (16:00) παιχνίδι στο Δασάκι με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ, για την 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:
15/02 @ 12:08
Ο Εθνικός Άχνας περνάει μια δύσκολη περίοδο και σήμερα θέλει επιστροφή στις νίκες
09/02 @ 18:13
Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού, Νταβίντ Μπαντία μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα για την 22η αγωνιστική.
BEST OF THEMASPORTS