Euroleague: Χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στη μάχη της εξάδας (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)
Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ, έπεσαν στο 20-15 και μπλέκουν στη βαθμολογία, με το φινάλε της Euroleague να γίνεται ακόμη πιο απαιτητικό




Η ΑΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ACS Courier ως υποστηρικτή για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη νέα συνεργασία και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία ACS Courier για την εμπιστοσύνη που έχει επιδείξει προς την ΑΕΛ.
Η ACS Courier ξεκίνησε στη Κύπρο το 1998 και σήμερα, 25 χρόνια αργότερα, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις ταχυμεταφορές εσωτερικού προσφέροντας αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις, μέσω του Παγκυπρίου Δικτύου 43 σημείων ACS, έχοντας ένα στόλο 120 οχημάτων και εργοδοτώντας 250 άτομα πλήρους απασχόλησης.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις