Αλεξανδρόπουλος: «Είμαι στρατιώτης του Μαρτίνεθ, έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό»

Αλεξανδρόπουλος: «Είμαι στρατιώτης του Μαρτίνεθ, έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που έδωσε την πρόκριση επί της Γκενκ στάθηκε στο ότι οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τον στόχο τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση. Πετύχαμε τον στόχο μας, αν και δεν παίξαμε καλά βοήθησα και πήραμε αυτό που αξίζαμε.

 
 

Είμαι ένας στρατιώτης του Μαρτίνεθ. Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό, ευχαριστώ το σύλλογο και όλους μέσα σε αυτόν για την εμπιστοσύνη.

Νιώθουμε χαρούμενοι για την πρόκριση, θέλουμε να βελτιωθούμε περισσότερο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Μοζαμβίκη-Καμερούν

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Μοζαμβίκη-Καμερούν

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018