Themasports teamΟ τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά την πρόκριση επί της Γκενκ στάθηκε στο τι πρέπει να δουλέψει η ομάδα του για τη συνέχεια αλλά και την προσπάθεια των παικτών του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην κάμερα της Cosmote TV:
«Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες, εκπληρώσαμε ένα στόχο, όπως περιμέναμε υποφέραμε. Όπως γνωρίζεις πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις καλές στιγμές σου και να αντέχεις και αυτό κάναμε».
Για τον Αλεξανδρόπουλο και το τι πρέπει να δουλέψει η ομάδα: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, παρά το ότι δεν είναι στο 100% έδωσε τα πάντα και βοήθησε. Είναι όλοι χαρούμενοι, το ότι καταφέραμε να προκριθούμε κόντρα στη Γκενκ είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για εμάς, αφού σε καλύτερο στάδιο από εμάς.
Δεν είναι μόνο η φυσική κατάσταση που πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε και άλλα θέματα όπως η συγκέντρωση και η συνοχή. Στο πρώτο μέρος χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα, δεν είχαμε την ένταση που θέλαμε. Στα τέσσερα ημίχρονα σε ένα βαθμό 70% παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε».
Sdna.gr
Ζωντανά από το κανάλι του Άρη στο Youtube η παρουσίαση του βιβλίου της ιστορίας της Ελαφράς Ταξιαρχίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 20:00
Δείτε τις διαφορές στη βαθμολογία της Stoiximan Super League φέτος και πέρσι...
11/11 @ 12:59
Σοκάρει το περιεχόμενο του μηνύματος που έλαβε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης και τον ανάγκασε να μην σφυρίξει στο παιχνίδι Πύργος – Ζάκυνθος…
10/11 @ 18:39
Στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων προχώρησε ο Στεφάν Λανουά, με τον Γάλλο να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να πάρει το δεύτερο πέναλτι κόντρα στην Κηφισιά, ενώ σωστά ακυρώθηκαν τα δύο γκολ της ΑΕΚ ενάντια στον ΟΦΗ.
10/11 @ 16:28
Ο Ολυμπιακός πάτησε κορυφή στη βαθμολογία και τα νούμερά του σε σχέση με το αντίστοιχο σημείο της περασμένης σεζόν, δείχνουν την βελτίωση που έχουν σε κάθε τομέα.
10/11 @ 11:16
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πέτυχε (ξανά) ένα υπέροχο γκολ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο να τον χειροκροτούν για την εξαιρετική του ενέργεια.
10/11 @ 10:07
Ο Ανδρέας Τεττέη κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη. Κλήθηκε και ο Τάσος Μπακασέτας που αποθεραπεύτηκε.
BEST OF THEMASPORTS