Γιάννης ΙωάννουΤο πρώτο βήμα για πρόκριση στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ έγινε στο ΓΣΠ την περασμένη εβδομάδα, όταν η Ομόνοια επικράτησε της Μίντιλαντ με 1-0 και το βράδυ της Πέμπτης (17/08, 20:45) στην «MCH Arena», η ομάδα της Λευκωσίας είναι έτοιμη να σφραγίσει το εισιτήριο απέναντι στους Δανούς, για να φιξάρει το τελευταίο διπλό ραντεβού πριν τη φάση των ομίλων με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Αούστρια Βιέννης-Λέγκια Βαρσοβίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βέβαια, το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι Δανοί στην έδρα τους είναι πιο δυνατοί και εμφανίζονται αποφασισμένοι για την ανατροπή του 1-0, όμως όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι, είναι μία ομάδα στα μέτρα της Ομόνοιας, με το «τριφύλλι» να έχει το πλεονέκτημα να παίζει για δύο αποτελέσματα, ενώ ακόμη και με ήττα με ένα γκολ διαφορά, θα διεκδικήσει την πρόκριση στην ημίωρη παράταση ή και στα πέναλτι.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει προετοιμάσει αγωνιστικά και πνευματικά την ομάδα του για μία δύσκολη μάχη, αναλύοντας τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της Μίντιλαντ πριν καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο ενδέχεται να έχει 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρώτο ματς, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις έγινε αρκετή δουλειά σε θέματα τακτικής.
Θυμίζουμε ότι ο Κύπριος τεχνικός πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές, τους Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παναγή, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Μαρκίνιος, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Λοΐζου, Λέτσιακς, Ανσαριφάρντ, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Σίμιτς, Λανγκ, Κούσουλος, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Χρίστου, Παντελή και Μπεζούς.
Εκτός έμεινε ο Νικόλας Παναγιώτου λόγω ενοχλήσεων, ο οποίος θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς και ο Πάρης Ψάλτης που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.
Σύντομα ο Ανθούλης Μυλωνάς, αποχωρεί από την θέση του γενικού διευθυντή της ΚΟΠ. Εδώ και μερικές μέρες, κυκλοφορεί το όνομα του Θύμιου Αγαθοκλέους, ότι είναι υποψήφιος για την διαδοχή του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 10:35
Αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για την Ομόνοια, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης στο Κόνφερενς Λιγκ που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου.
11/11 @ 08:23
Ο Νικόλας Παναγιώτου πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που άνοιξαν λογαριασμό στο σκοράρισμα στο πρωτάθλημα.
10/11 @ 16:54
Την παρακάμερα του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει η Ομόνοια.
10/11 @ 13:29
Ανάρτηση από την Ομόνοια, με φωτογραφίες από τον κόσμο που ήταν στο ΓΣΠ για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
10/11 @ 08:02
Έφυγαν απογοητευμένοι από το ΓΣΠ στην Ομόνοια, προπονητής, παίχτες και οπαδοί. Επειδή δέχθηκαν το γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ντέρμπι που φαινόταν δικό τους, βάσει και της εικόνας που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.
09/11 @ 22:00
Τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα χάσουν ένα από τα επόμενα 2 παιχνίδια.
BEST OF THEMASPORTS