Ο Άρης ηττήθηκε (15/08) με 1-0 από την Ρακόφ στο «Αλφαμέγα» και σε συνδυασμό με την ήττα με 2-1 από την στον πρώτο αγώνα (08/08) αποκλείστηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί θα συναντήσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το πρώτο παιχνίδι στις 24 Αυγούστου, η ώρα 21:30, στη Σλοβακία και στο «Ναρότνι Στάντιον» ενώ η ρεβάνς την Πέμπτη 31/08 η ώρα 20:00.
ΑΠΟΕΛ:
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 1-0 την Ντίλα Γκόρι στο ΓΣΠ (17/08) και σε συνδυασμό με το 2-0 στην Γεωργία (10/08) προκρίθηκε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Γάνδη. Στις 24 Αυγούστου ο πρώτος αγώνας στο Βέλγιο, στις 31 του μηνός η ρεβάνς στο ΓΣΠ.
ΑΕΚ:
H AEK ηττήθηκε με 1-0 από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 1-1 (09/08) του πρώτου αγώνα αποκλείστηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
ΟΜΟΝΟΙΑ:
Η Ομόνοια ηττήθηκε με 5-1 από την Μίντιλαντ στην Δανία και σε συνδυασμό με την νίκη 1-0 στο ΓΣΠ αποκλείστηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Η νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει στην Κύπρο 250 βαθμούς στην κατάταξη της UEFA.
Η Κύπρος παραμένει στην 23η θέση με 21,100 βαθμούς. Η διαφορά με την 22η Σουηδία παρέμεινε στους 25 βαθμούς, ενώ η 24η Ρουμανία μείωσε τη διαφορά της στους 100 βαθμούς.
H κατάταξη:
Η πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη (2023/24):
Πάνω από 100 χιλιάδες οπαδοί κατέκλυσαν τα Ηλύσια Πεδία, γιορτάζοντας μαζί με τους παίκτες το πρώτο Champions League της Παρί Σεν Ζερμέν σε μια ανεπανάληπτη ημέρα χαράς.
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.