Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ δεν ηττήθηκε (1-1) κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όμως, το 5/5 δεν έγινε και το κούρεμα του φίλου της Μάντσεστερ πήγε περίπατο!




Μπορεί στην Ευρώπη να πηγαίνει τρένο και να έχει εξασφαλίσει την ιστορική παρουσία της σε ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά, ωστόσο στο πρωτάθλημα των Ν. Φερόε η Κλάκσβικ είδε ένα ασύλληπτο αήττητο σερί που έτρεχε να φτάνει στο τέλος του.
Κουρασμένη και με το μυαλό στη ρεβάνς με τη Μόλντε (2-1 νίκη στο πρώτο ματς), η ομάδα του Μάγκνε Χόσεθ έχασε 2-1 από τη Βίκινγκουρ εκτός έδρας μετά από 16 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Betri deildin menn, με την ήττα αυτή να είναι η πρώτη στον θεσμό μετά τον Οκτώβριο του 2021!
Έκτοτε, οι νησιώτες είχαν 42 νίκες και τρεις ισοπαλίες! Το ’21, η Κλάκσβικ είχε κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή μονάχα με μία ήττα, ενώ το 2022 το σήκωσε με... 25-2-0.
Πάντως με το ματς με τη Μόλντε να πλησιάζει, πιθανότατα στις τάξεις της ΚΙ δεν πολυπτοούνται. Άλλωστε το πρωτάθλημα δύσκολα θα το χάσουν, όντας στο +10 από τη 2η θέση της βαθμολογίας.
🇫🇴 KÍ Klaksvík's attempt to achieve the first perfect season in top-flight men's European football since 1942/43 is over following their first league loss in almost two years.
— The Sweeper (@SweeperPod) August 11, 2023
Coach Magne Hoseth chose to field a much-changed line-up given the club's recent European exploits. pic.twitter.com/pAi1NhWTo5
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις