Ανδρέας Χρίστου

Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι Γουίλι Σεμέδο και Σενού Κουλιμπαλί στον αγώνα απέναντι στη Μίντιλαντ με τον κόσμο της Ομόνοιας να αναρωτιέται εάν όντως μπορούν να κάνουν τη διαφορά...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το να κρίνει κάποιος δύο νέα μεταγραφικά απόκτήματα από τα τρία πρώτα παιχνίδια είναι τουλάχιστον ριψοκίνδυνο και ανώφελο.

Η όποια κριτική μπορεί να γίνει τη δεδομένη στιγμή είναι με βάση την απόδοση τους, η οποία όντως κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

Ο Σεμέδο, τον οποίο γνωρίζουμε καλά εδώ στην Κύπρο, ήρθε μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Πάφο και την Αλ Φαϊσαλί και δικαιολογημένοι οι οπαδοί του τριφυλλιού περιμένουν πολλά. Ακόμη δεν κατάφερε να βγάλει τον καλό του εαυτό και να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Ομόνοιας, ενώ στο ματς με τη Μίντιλαντ είχε αρκετές ημιτελείς προσπάθειες, γεγονός που έφερε και την μουρμούρα στην κερκίδα.

Από την άλλη, ο Κουλιμπαλί έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο απέναντι στους Δανούς και στην πορεία βελτίωσε την απόδοση του συμβάλλοντας στην αγωνιστική άνοδο της Ομόνοιας. Στα πρώτα τρία ματς της σεζόν η Ομόνοια παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες στην άμυνα και θα πρέπει ο 28χρονος αμυντικός να ανεβάσει την απόδοση του για να κλείσουν οι τρύπες στα μετώπισθεν.

Το ζουμί της υπόθεσης είναι πως Σεμέδο και Κουλιμπαλί είναι δύο νέοι παίκτες και ο κάθε ένας χρειάζεται διαφορετικό χρόνο προσαρμογής. Παράδειγμα ο Μπεζούς που του πήρε ένα χρόνο να βγάλει τον καλό του εαυτό...

Βέβαια το ιδανικό και το σωστό είναι να μειώνεται ο χρόνος προσαρμογής στο ελάχιστο αφού οι πράσινοι δίνουν ουσιαστικά τα παιχνίδια της χρονιάς στην Ευρώπη αυτή την περίοδο... Για αυτό το λόγο και ο Σωφρόνης θα πρέπει να βρει τη φόρμουλα για να βγάλει τον καλό εαυτό του Κουλιμπαλί, του Σεμέδο και όλων των παικτών του, ούτως ώστε στη Δανία οι πράσινοι να πάρουν την πρόκριση απέναντι στη Μίντιλαντ!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών για την σεζόν 2023/24-ThemaSports
27/05 @ 16:22

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών για την σεζόν 2023/24

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών παρουσιάζει η Ομόνοια για τη σεζόν 2023-2024.

Παρελθόν ο Σίμος Ταραπουλούζης - Η ανακοίνωση-ThemaSports
27/05 @ 14:31

Παρελθόν ο Σίμος Ταραπουλούζης - Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας.

Ομόνοια: Καλημέρα με τον κόσμο (Βίντεο)-ThemaSports
27/05 @ 10:30

Ομόνοια: Καλημέρα με τον κόσμο (Βίντεο)

Όμορφη ανάρτηση από την Ομόνοια

Θα φανερώσει πολλά!-ThemaSports
27/05 @ 09:15

Θα φανερώσει πολλά!

Περιμένουν πως και πως την πρώτη ανακοίνωση απόκτησης παίκτη οι φίλοι της Ομόνοιας

«Ο Αλιούμ επιστρέφει αφού η Ομόνοια δεν θέλει καμία σχέση με τον Γιάνσον»-ThemaSports
25/05 @ 17:36

«Ο Αλιούμ επιστρέφει αφού η Ομόνοια δεν θέλει καμία σχέση με τον Γιάνσον»

Ιστοσελίδα της Σουηδίας αναλύει το ρόστερ της Χάμαρμπι και τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν.

Η Ομόνοια θυμήθηκε την ΓΚΟΛΑΡΑ του Μάρκο Σοάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/05 @ 16:01

Η Ομόνοια θυμήθηκε την ΓΚΟΛΑΡΑ του Μάρκο Σοάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα ο Μάρκο Σοάρες κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και η Ομόνοια θυμήθηκε την γκολάρα του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα την σεζόν 2012-2013.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ