Ανατροπή: Ενημέρωσε τη Λίβερπουλ ότι θέλει μόνο Τσέλσι!

Ανατροπή: Ενημέρωσε τη Λίβερπουλ ότι θέλει μόνο Τσέλσι!

Νέα ανατροπή στην υπόθεση του Μοϊσές Καϊσέδο, αφού ο χαφ από το Εκουαδόρ ενημέρωσε τη Λίβερπουλ ότι θέλει να πάει στην Τσέλσι, με την οποία έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους!

Απίστευτο σίριαλ με τον Μοϊσές Καϊσέδο!

Ο χαφ της Μπράιτον αποτελεί «μήλον της έριδος» για τις Λίβερπουλ και Τσέλσι, με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία να κάνουν λόγο για συμφωνία της πρώτης με τους «γλάρους» στα 127 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η μεταγραφή του 21χρονου στους «ρεντς» δεν θα ολοκληρωθεί. Και αυτό γιατί, όπως ενημέρωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο παίκτης θέλει μόνο Τσέλσι, με την οποία έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους από τον περασμένο Μάιο!

Το μόνο που απομένει, επομένως, για να κλείσει αυτό το πολυτάραχο deal, είναι οι Λονδρέζοι να επανέλθουν με τη δική τους πρόταση, ώστε να τα βρουν με την Μπράιτον και να κάνουν οριστικά δικό τους τον Καϊσέδο.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συναγερμός για διαρροή δεδομένων σε κυβερνητική πλατφόρμα: Τι πραγματικά συνέβη

Συναγερμός για διαρροή δεδομένων σε κυβερνητική πλατφόρμα: Τι πραγματικά συνέβη

Δεν εντοπίστηκε παραβίαση κυβερνητικής πλατφόρμας ή συστημάτων του κυβερνητικού δικτύου, αναφέρει σε ανακοίνωση το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε πιθανή διαρροή δεδομένων μέσω κυβερνητικής πλατφόρμας, σημειώνοντας ότι το περιστατικό φαίνεται να προκύπτει από υποκλοπή διαπιστευτηρίων συγκεκριμένου χρήστη.