Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πέρασε ως αλλαγή κόντρα στην Ντίλα Γκόρι και βοήθησε με την παρουσία του στο ματς με τις ενέργειες του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αργεντινός έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, κράτησε την μπάλα, είχε καλά πατήματα, κέρδισε την κόκκινη κάρτα και κέρδισε τον... προπονητή του που τον επέλεξε για να αντικαταστήσει τον Σαρφό και να αναζωογωνήσει τον μεσοεπιθετικό τομέα του ΑΠΟΕΛ.
Ο Βιγιαφάνιες κερδίζει πόντους για μια θέση στην 11άδα του ΑΠΟΕΛ στην ρεβάνς με τους Γεωργιανούς για να αγωνιστεί μπροστά από τους Κοσταντίνοφ και Ντάλσιο, σε ρόλο επιτελικού χαφ.
Η δεδομένη αλλαγή στο αρχικό σχήμα αφορά την παρουσία του Πέτροβιτς αντί του Κρέσπο στην καρδιά της άμυνας, ενώ από εκεί και πέρα... παίζονται ακόμα θέσεις στα «φτερά». Ο Βιγιαφάνιες είναι ο ένας που διεκδικεί θέση στην 11άδα, ενώ ο Εφραίμ εχει προβάδισμα έναντι των Μαρκίνιος και Γουίλσον για το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τους Ντονγκαλά, Γαβριήλ να θέτουν υποψηφιότητα για το δεξί άκρο εφόσον δεν επιλεγεί ξανά ο Φετφατζίδης.
Οι τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξασφάλισαν προκρίσεις με 4/4 νίκες στις ρεβάνς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 19:22
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με την προπώληση να φτάνει τις 3000.
31/07 @ 18:10
Ισοπαλία χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ επί σερβικού εδάφους με αντίπαλο την FC Baniyas από τα ΗΑΕ.
31/07 @ 17:03
0-0 το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την FC Baniyas, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε φιλικό παιχνίδι.
31/07 @ 16:15
Δείτε την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην FC Baniyas
31/07 @ 14:52
Νέο από Βραζιλία στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ.
31/07 @ 15:09
Κλειστή θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Φραντς Μπρόρσον στον ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS