Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ενόψει του αυριανού δυνατού φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Νάπολι στην Ιταλία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το φιλικό με Νάπολι: «Η ομάδα έφτασε στον προορισμό της. Αύριο στις 19:30, θα δώσει ένα δυνατό φιλικό με τη Νάπολι, την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επιλογή της Νάπολι να παίξει στην πρόβα τζενεράλε με την ομάδα μας. Με την αποστολή ταξίδεψαν 23 παίκτες, έμειναν εκτός οι τραυματίες και όσοι ένιωσαν ενοχλήσεις».

Για τον τόπο του φιλικού: «Θα διεξαχθεί στο «Καστέλ Ντι Σάνγκρο, όπου έχει συνηθίσει να δίνει τα φιλικά παιχνίδια της η Νάπολι, στην περιοχή της Πεσκάρα, εκεί όπου θα μείνει και ο Απόλλωνας».

Για τον κόσμο που θα πάει Ιταλία για να δει τον αγώνα: «Δεν έχουμε φιλάθλους μαζί μας, ταξιδεύουν κάποιοι παράγοντες και χορηγοί αυτή τη στιγμή. Η ομάδα μας έδωσε κάποια εισιτήρια, σε περίπτωση που βρεθούν κάποιοι μεμονωμένοι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα τους εξυπηρετήσουμε».

Για το πρόγραμμα της πρεμιέρας: «Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι για εμάς, αλλά όλα τα ματς είναι ίδια, αφού προσφέρουν τρεις πόντους. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και την έντονη παρουσία του κόσμου μας. Θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο, θα πρέπει να σεβαστούμε απεριόριστα τον Οθέλλο, δίχως αυτό να κρύβει κάποιον φόβο. Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και εμείς καλούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαστε με την σκέψη σε αυτό το ματς».

Για την προσθήκη του Σαγκάλ: «Ο Σαγκάλ αποτελεί σημαντική προσθήκη για εμάς, έχουμε επενδύσει αρκετά στον ποδοσφαιριστή. Καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος τις επόμενες 15 μέρες, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Οθέλλο, εάν δεν χρειαστεί, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση στη 2η αγωνιστική για το δύσκολο τεστ με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Τερματοφύλακα και ακραίο επιθετικό θα πάρει η ομάδα. Έχουμε εντοπίσει κάποιους στόχους, έχουμε κάνει προτάσεις και περιμένουμε τις απαντήσεις. Ο κ. Κίρζης διαβεβαίωσε τον κ. Αντόνε, ότι εάν και εφόσον εντοπίσει κάποιο κενό, θα κάνει όποια κίνηση χρειάζεται για να ενισχυθεί η ομάδα».

Για τον κόσμο και τα διαρκείας: «Ο κόσμος δίνει έντονο παρών. Μεγάλος ο αριθμός των φιλάθλων στο φιλικό με την Πάφο FC κοντά στις 4.000. Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, θα ξεπεράσουμε τις 6.000, σημαντικός αριθμός για τα δεδομένα της Κύπρου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ