Γιάννης ΙωάννουΠανέτοιμος και... ανυπόμονος για την αποψινή (20:00) πρώτη μάχη με την Ντίλα Γκόρι στην «Boris Paichadze Dinamo Arena» για τον Γ΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ταξίδεψε στη Γεωργία με μοναδικό στόχο το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό διπλό, για να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι-οφ ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ την άλλη εβδομάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις, με σκοπό να διορθώσει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στα παιχνίδια με τη Βοϊβοντίνα και περιμένει συνολικά από όσους αγωνιστούν, περαιτέρω βελτίωση σε όλες τις γραμμές για να δείξουν από το πρώτο ματς στους Γεωργιανούς, πόσο πολύ θέλουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ενδέχεται να κάνει 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Μαρκίνιος να προβάρει φανέλα βασικού αντί του Γουίλσον.
Στα πλάνα του είναι πλέον και οι Ντονγκαλά, Βιγιαφάνες.
Πιθανή ενδεκάδα:
Μπέλετς, Τσεμπάκ, Ντβάλι, Κρέσπο, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό, Κβιλιτάια, Φετφατζίδης, Μαρκίνιος.
Στο τελευταίο λεπτό της... 10λεπτης καθυστέρησης, η Πάφος δέχθηκε την ψυχρολουσία από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έχασε το πλεονέκτημα που κρατούσε στα χέρια της ενόψει του επαναληπτικού.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/07 @ 21:00
Ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία, με αντίπαλο την FK Tarkovo, με τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν με 4-0.
27/07 @ 12:21
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για την αλλαγή του αντιπάλου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι
27/07 @ 10:50
Οι γαλαζοκίτρινοι δίνουν απόψε στις 20:00 το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι
25/07 @ 23:55
Δείτε την ανάρτηση του Πιέρου Σωτηρίου στα social media.
25/07 @ 20:20
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την μαζική ανταπόκριση τους κόσμου και τη δεύτερη μέρα στο κάλεσμα τους για βοήθεια στους πυρόπληκτους.
25/07 @ 17:46
Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την προετοιμασία του στη Σερβία με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε υψηλές εντάσεις.
BEST OF THEMASPORTS