Πόλυς Χαραλάμπους

Η ΑΕΚ μπορούσε να δεχθεί την συντριβή, ωστόσο κοντά στο φινάλε κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει πολύ κοντά στη νίκη. Αναφερόμαστε φυσικά στο χαμένο πέναλτι του Ιβάν Τρισκόφσκι στο 83’, τον οποίο «ψώνισε» ο πορτιέρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν ειλικρινής στη συνέντευξη τύπου ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, αναφέροντας ότι θα μπορούσε να τους προκύψει χειρότερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία.

Ο Ισπανός τεχνικός, πρόσθεσε ότι περιμένουν πως θα υποφέρουν στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας, αλλά θα δώσουν τα πάντα για να φύγουν με το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Όλτρα περισσότερο πρέπει να προβληματίστηκε για το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, όπως και για το πρώτο μισό της επανάληψης, όπου οι αντίπαλοι έχασαν παρά πολλές ευκαιρίες, πριν ανοίξουν το σκορ στο 64’ με τον Κοχέν.

Το θετικό όμως ήταν πως βρήκε τον τρόπο να συνέλθει η ομάδα, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Γάλλο επιθετικό Ιμάτ Φαράζ ένα τέταρτο αργότερα, χάνοντας στο καπάκι (τρία λεπτά μετά) κλασική ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι από τα 11 βήματα, να μπει σε θέση οδηγού.

Βλέποντας την εικόνα των δυο ομάδων στην ψεσινή αναμέτρηση στην «ΑΕΚ Αρένα», φυσιολογικά θα «χρίσουμε» φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Ληγκ τους Ισραηλινούς. Έδειξαν πιο δουλεμένη ομάδα, χωρίς να έχουν περισσότερα παιχνίδια στη νέα σεζόν, από την ομάδα του Όλτρα.

Η Σκαλιώτικη ομάδα, όπως είπε και ο προπονητής της, θα πάει να παλέψει στην έδρα της Μακάμπι, παρότι ξέρει ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Εννοείται, ότι θα πρέπει να παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση σε μια εβδομάδα οι κιτρινοπράσινοι, αν θέλουν να ελπίζουν ότι θα… γελάσουν τελευταίοι στο ματς της γειτονικής χώρας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ: «Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, τα καλύτερα έπονται»-ThemaSports
14/05 @ 15:44

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ: «Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, τα καλύτερα έπονται»

Κάλεσμα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ Άντρο Καραπατάκη για τους τελικούς πρωταθλήματος στο μπάσκετ.

Πετρολίνα ΑΕΚ: Την Τετάρτη αρχίζουν οι τελικοί-ThemaSports
14/05 @ 10:49

Πετρολίνα ΑΕΚ: Την Τετάρτη αρχίζουν οι τελικοί

Για ακόμα μια φορά στον τελικό η ΑΕΚ στο μπάσκετ

Προπονητής της χρονιάς ο Ραν Μπεν Σιμόν-ThemaSports
13/05 @ 20:59

Προπονητής της χρονιάς ο Ραν Μπεν Σιμόν

Τους κορυφαίους για την σεζόν 2023/24 βραβεύει σήμερα η ΚΟΠ στην ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων. Σε αυτή τιμά, τις πρωταθλήτριες ομάδες, τους MVP, τους κορυφαίους προπονητές, τους πρώτους σκόρερ, τους πολυτιμότερους των Εθνικών ομάδων, τις ομάδες με τη μεγαλύτερη συμβολή στις Εθνικές, ενώ θα δοθούν και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις.

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που αξίζαμε, είμαι πραγματικά περήφανος για αυτή την ομάδα!»-ThemaSports
13/05 @ 15:02

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που αξίζαμε, είμαι πραγματικά περήφανος για αυτή την ομάδα!»

Ανάρτηση από τον Μπρούνο Γκάμα, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ