ThemasportsΤην επιβολή κυρώσεων στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ απαιτεί η ΑΕΚ. Χαρακτηρίζει αδιανόητο ν’ αγωνιστεί μαζί της υπό τη σκιά της δολοφονίας και τονίζει ότι όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει την τιμωρία της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βαριά και άμεση τιμωρία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ζητάει η ΑΕΚ!
Με οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ένωση» αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν ν’ αγωνιστεί απέναντι στους Κροάτες υπό τη σκιά της δολοφονίας του οπαδού της.
Χαρακτηρίζει μονόδρομο λοιπόν την επιβολή κυρώσεων στην κροατική ομάδα και τονίζει ότι αυτό περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος από την UEFA.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ίδιο ακριβώς ερώτημα που βασανίζει τους φιλάθλους μας και το διαπιστώνουμε τις τελευταίες ώρες με κάθε τρόπο, βασανίζει και μας:
Πώς είναι δυνατόν μετά από την βάρβαρη δολοφονία του Μιχάλη από μια αγέλη αλητών εγκληματιών από την Κροατία, η ΑΕΚ να μπει σε αγωνιστικό χώρο και να παίξει αντίπαλος με την συγκεκριμένη ομάδα;
Θα είναι στις κερκίδες κάποιοι εκ των δολοφόνων του; Θα είναι οι σύντροφοι τους στην εγκληματική δράση που σήμερα πανηγυρίζουν στα social media για τον φόνο που διέπραξαν οι φίλοι τους;
Αυτοί που βρίζουν τον κόσμο μας και περηφανεύονται για τον φόνο που διέπραξαν οι συνοδοιπόροι τους στο οργανωμένο έγκλημα;
Ποιος αλήθεια μας υποχρεώνει να παίξουμε αυτούς τους αγώνες με το αίμα του δολοφονημένου οπαδού μας και των άλλων βαριά τραυματιών να στάζει;
Όταν όλοι γνωρίζουν πως αυτοί που ήρθαν εδώ για να σκοτώσουν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού με τον οποίο πρέπει εμείς να παίξουμε ποδόσφαιρο;
Το lobbying των Κροατών στο πλαίσιο της UEFA, έχει τελικά μεγαλύτερη βαρύτητα από την ανθρώπινη ζωή που πήραν οι δολοφόνοι;
Και το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απαιτεί να βάλουμε τους παίκτες μας να παίξουν ποδόσφαιρο στο άντρο τους σα να μη συνέβη τίποτα;
Ο δρόμος είναι ένας: Άμεση και βαρύτατη τιμωρία τώρα! Ο πολιτισμένος ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός κόσμος αυτό περιμένει. Το ίδιο και η ΑΕΚ»!
Πηγή: sport-fm.gr
Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Απόστολος Μάντζιος έχει επιλέξει 26 ποδοσφαιριστές στην κλήση για τους αγώνες με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στις 6 και 10 Ιουνίου, εκτός έδρας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 17:41
Είναι ν’ απορείς πού μπορεί να βρίσκει αυτή τη δύναμη, αλλά είναι και οι στιγμές που ο Λουίς Ενρίκε θα ήθελε πολύ να μην είναι απλά στο μυαλό του η μικρή Σάνα, αλλά να την είχε μαζί στο γήπεδο…
08/05 @ 16:00
Πικάρει... ό,τι κινείται. Και ειδικά για τους «εχθρούς» της Γιουνάιτεντ έχει πάντα έμπνευση. Κάπως έτσι η Άρσεναλ έδωσε άλλη μια αφορμή στον Πατρίς Εβρά ν’ ασχοληθεί μαζί της, μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
08/05 @ 15:48
Υπερηφάνεια, αξιοπρόσεκτη πορεία, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Αποκλεισμός. Και αυτός ήρθε σε σημείο του Τσάμπιονς Λιγκ που υπενθύμισε σε όλους στην Άρσεναλ ότι την πιο κρίσιμη στιγμή, τα τελευταία χρόνια, το βήμα που χρειάζεται και κρίνεται απαραίτητο για ν’ αλλάξει η ιστορία της ομάδας, δεν γίνεται.
08/05 @ 11:40
Ο Λουίς Ενρίκε πέταξε την «μπηχτή» του όταν άκουσε από ρεπόρτερ να του υπενθυμίζει πως η Παρί φέτος έφτασε στον τελικό του Champions League με νίκες κόντρα σε όλες τις αγγλικές ομάδες.
08/05 @ 11:34
Δείτε ποιες ομάδες θα είναι σίγουρα στη league phase του επόμενου Champions League μαζί με τον Ολυμπιακό.
08/05 @ 09:58
Οι Παριζιάνοι βγήκαν στους δρόμους για την πρόκριση της ομάδας του Λουίς Ενρίκε στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2020.
BEST OF THEMASPORTS