Φώτης ΜιλτιάδουςΣτο κυριακάτικο φιλικό του Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα», κόντρα στην Πάφος FC, o Ντάνιελ Άντος αγωνίστηκε στα πρώτα 45 λεπτά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αυστριακός κίπερ στην προετοιμασία είχε χάσει κάποια φιλικά, καθώς αντιμετώπιζε μυϊκό πρόβλημα. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι και στο 100%, ενώ με την πάροδο του χρόνο θα ανεβαίνει.
Παρ' όλα αυτά στο φιλικό με την Πάφος FC, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, με σωτήριες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο και έστειλε μηνύματα, αφού την ίδια ώρα στον Απόλλωνα βρίσκονται στο ψάξιμο για βασικό τερματοφύλακα.
Ο Άντος από την περσινή σεζόν, όταν βρισκόταν κατά από τα δοκάρια της Πάφου, έδειξε ότι διαθέτει καλά στοιχεία και μπορεί να αποτελέσει βασική επιλογή.
Η Πάφος είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη... διαφορά στα γκολ υπέρ-κατά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/04 @ 20:40
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καλά στατιστικά κόντρα στην Πάφο
17/04 @ 17:00
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή τους εορτασμούς του Πάσχα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας μαζί με τον Μεγάλο μας Χορηγό, Stoiximan, επισκέφθηκε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο γηροκομείο – κέντρο αποκατάστασης και αναπήρων.
16/04 @ 14:55
Ανάρτηση από το τμήμα Βόλεϊ του Απόλλωνα για την στήριξη του κόσμου στον τελικό κυπέλλου
16/04 @ 11:45
Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα Πρωταθλήματος με την Πάφο
16/04 @ 11:00
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για τον Κβίντα και τις οφειλές στο κράτος
16/04 @ 08:25
Είχε δηλώσει on air σε ραδιοφωνικές εκπομπές, πριν δυο μήνες, ο Φανούρης Κωνσταντίνου, ότι έκαναν συμφωνία κυρίων με την Πάφο για τον Κβίντα, να μην αγωνιστεί ο Τσέχος σέντερ μπακ σε κανένα ματς μεταξύ των δυο ομάδων και στις δυο διοργανώσεις.
BEST OF THEMASPORTS