ΦΩΤΟΣ& ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι το πανηγύρισαν οι παίχτες και ο κόσμος της Ομόνοιας το Κύπελλο
Δείτε μέσα από το φακό του ThemaSports βίντεος από την απονομή και τους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με το ζευγάρι Κοπεγχάγη – Σπάρτα Πράγας, πρόκειται για τους πρωταθλητές Δανίας και Τσεχίας.
Η Κοπεγχάγη προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό αφού νίκησε δις την Ισλανδική Μπρέινταμπλικ και με συνολικό σκορ, 9-3. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με τρία στα τρία, ενώ στον τελευταίο αγώνα, φιλοδώρησε με τεσσάρα την Ράντερς.
Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Ελιονούσι που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Σουθάμπτον, αυτό το καλοκαίρι. Η συνολική αξία της Δανέζικης ομάδας, φτάνει τα 59,3εκ. σύμφωνα με το transfermarkt.
Από την άλλη η Σπάρτα Πράγας, δεν διαφέρει και πολύ από την πρωταθλήτρια Δανίας. Ξεκίνησε και αυτή με τρία στα τρία στο Πρωτάθλημα Τσεχίας και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο τελευταίο συνέτριψε με 5-2 την Παρντούμπιτσε, ενώ προκρίθηκε στον γ' γύρο της διοργάνωσης άνευ αγώνα.
Στο ρόστερ της Τσέχικης ομάδας υπάρχει ο Ολατούντζι, γνωστός μας από το πέρασμα του από την Κύπρο. Η Σπάρτα Πράγας τον αγόρασε αυτό το καλοκαίρι από την Σλόβαν Λίμπερετς. Η συνολική αξία της ομάδας ανέρχεται στα 44εκ. σύμφωνα με το transfermarkt.
Σίγουρα για να πάρεις την πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα όπως η Κοπεγχάγη και η Σπάρτα Πράγας, θα πρέπει να υπερβάλεις εαυτό, ωστόσο στον Άρη σκέφτονται μόνο την Ρακόφ και πως θα πετύχουν καταφέρουν να προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.