Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ουσιαστικά συνεχίζεται το ευρωπαϊκό οδοιπορικό και αυτό ήταν το ζητούμενο όταν παίζαμε με Τορπέντο. Θα ήταν το ιδανικό να κερδίζαμε και στο δεύτερο αλλά μετράει ότι ετοιμαζόμαστε τώρα ενόψει Μακάμπι. Το εμπόδιο είναι ψηλότερο, μεγαλύτερο μέγεθος η Μακάμπι. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι γιατί τα προηγούμενα δυο ήταν τα πρώτα επίσημα και είμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν».

Για τα κενά διαστήματα στα παιχνίδια της ΑΕΚ με Τορπέντο: «Το αφύσικο θα ήταν να μην έχουμε κενά διαστήματα γιατί τώρα αρχίζει η χρονιά. Υπήρχαν και ενθαρρυντικά δείγματα. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να ξέφευγε το σκορ. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ήταν το πρώτο πράγμα που επισήμανε ο προπονητή».

Τι πληροφορίες έχουν για τη Μακάμπι: «Όποιο κι αν είναι το όνομα του αντίπαλου, αποδείξαμε πως μπορούμε να είμαστε με όλους ανταγωνιστικοί. Εικόνα είναι τα δυο ευρωπαϊκά ματς, όπως ισχύει και για αυτούς. Η Μακάμπι τελείωσε πέρσι τρίτη στη βαθμολογία, είναι από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του Ισραήλ. Ξεκίνησε φέτος με φιλοδοξίες και δεν τίθεται μέτρο σύγκρισης με τον προηγούμενο αντίπαλο. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

«Θα προπονηθούν και θα κάνουν τη δημοσιογραφική διάσκεψη αύριο το πρωί στο Ισραήλ. Δεν θα κάνουν προπόνηση ούτε διάσκεψη στην Κύπρο», πρόσθεσε.

Αγωνιστικά νέα: «Τα δεδομένα είναι τα ιδιά με τον επαναληπτικό με την Τορπέντο. Καμιά αλλαγή στη λίστα μέχρι στιγμής. Εκτός οι Εγγλέζου και Κατελάρης. Συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και θα δούμε το επόμενο διάστημα όταν είναι έτοιμοι να επανέλθουν στις προπονήσεις. Λογικά μετά τα παιχνίδια με τη Μακάμπι θα μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα».

Για το ότι έμεινε εκτός ο Σάντος απ’ την ευρωπαϊκή λίστα: «Επιλογή της τεχνικής ηγεσίας».

Για την παρουσία κόσμου: «Η προπώληση άρχισε από την προηγούμενη Παρασκευή. Είχαμε ένα αριθμό 4,500 κόσμου με την Τορπέντο και νομίζω ότι τώρα θα περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση».

Για την προκλήρωση στα πλέι-οφ: «Έχω δει τους πιθανούς αντιπάλους, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα απ’ τη στιγμή που δεν αρχίσαμε καν τα παιχνίδια με τη Μακάμπι».

Για τις μεταγραφές: «Δεν προέκυψε οποιαδήποτε εξέλιξη. Δεν τελειώσαμε με τις μεταγραφές, αλλά είναι κάτι που μπορεί να έχουμε εξέλιξη ανά πάσα στιγμή. Τα κενά που προκύπτουν αφορούν κυρίως την επίθεση».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 16:57

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση δημοσίευσε η AEΚ στα social media.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ