Πήρε τη ντερμπάρα της Μαδρίτης με σούπερ Βίνι η Ρεάλ και τη... χάλασε στην Μπαρτσελόνα!
Βασίλισσα της Μαδρίτης η Ρεάλ. Με τον Βινίσιους ήρωα, η ομάδα του Αρμπελόα επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο και παρέμεινε στο… κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα.




Οι "γαλαζοκίτρινοι" έχουν μικρό προβάδισμα από τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο ματς, όμως στόχος τους δεν είναι απλά να... υπερασπιστούν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά να φύγουν από το «Stadion Karadjordje» με το διπλό για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ο προπονητής της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο, περιμένει από τους παίκτες του να παίξουν με πάθος, σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση, τόσο στα μετόπισθεν, όσο και στην επίθεση, να περιορίσουν τα λάθη και να μη δώσουν το δικαίωμα στους Σέρβους να πιστέψουν πως μπορούν να γίνουν το αφεντικό στο ματς και να πάρουν αυτοί την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος κόουτς πήρε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, αφήνοντας εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος τον Σατσιά και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο 1-2 αλλαγών στο αρχικό σχήμα.
Πιθανή ενδεκάδα:
Μπέλετς, Τσεπάκ, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό, Κβιλιτάια, Φετφατζίδης, Γουΐλσον.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις