Προπονητής Τορπέντο: «Τα δυο παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες που ήταν υπέρ τους»

Προπονητής Τορπέντο: «Τα δυο παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες που ήταν υπέρ τους»

Ο Ντμίτρι Μόλος παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου της Τορπέντο, έπειτα από την ισοπαλία αποκλεισμό της ομάδας από την ΑΕΚ στο Conference League.

Το πρώτο σχόλιο: «Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για την πρόκριση. Τα δυο παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες που ήταν υπέρ τους. Είχαμε «διαβάσει» το παιχνίδι της ΑΕΚ από το πρώτο ματς και ξέραμε όσα θα αντιμετωπίσουμε ως σύνολο. Προσπαθήσαμε αρκετά αλλά δυστυχώς οι λεπτομέρειες έκριναν την πρόκριση. Θα μιλήσω με τα παιδιά, που έδωσαν τον εαυτό τους στην «Arena». Εμείς, συνεχίζουμε και είμαι ικανοποιημένος».

Για την προσπάθεια και την πρόκριση που κρίθηκε στο πρώτο ματς: «Παρόλο που η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0, η ομάδα βρήκε τα αποθέματα και οι παίκτες μου αντέδρασαν. Είχαμε περίπου τις ίδιες ευκαιρίες με την ΑΕΚ. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπειρία που έχουν, αυτό έδειξαν και τα δυο παιχνίδια. Δεν τα βάλαμε κάτω, «παλέψαμε» ως το τέλος των αγώνων».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας

Stoiximan: Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018