ΑΠΟΕΛ: Ραντεβού με το γόητρο και το βλέμμα στη Λεμεσό
Το αυριανό ντέρμπι (18/4, 17:00) στο ΓΣΠ φέρνει τον ΑΠΟΕΛ αντιμέτωπο με την Ομόνοια σε μια σύγκρουση που, παρά τη βαθμολογική θέση των ομάδων, πάντα κουβαλά τη δική της ξεχωριστή σημασία.




Ο Ολυμπιακός προχωρά την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, καθώς συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον αποκτήσει. Ο Έλληνας χαφ θα συνεχίσει στον Πειραιά αρχικά με μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.
Ο διεθνής κεντρικός μέσος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες για να υπογράψει και να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.
Ο Αλεξανδρόπουλος την περσινή σεζόν έπαιξε 13 φορές με την Σπόρτινγκ, όμως σταδιακά έχασε τη θέση του στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και φέτος δεν μετείχε στην προετοιμασία της. Με τα "λιοντάρια" της Λισαβόνας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
Sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις