Themasports

Στην ΑΪΚ Στοκχόλμης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιωάννης Πίττας!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου, τη συμφωνία της με τη Σουηδική ομάδα για την παραχώρηση του Κύπριου διεθνή επιθετικού και τον ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.

Στην ΑΪΚ ο Πίττας θα συναντήσει ως γνωστό, τον Νορβηγό πρώην προπονητή της Ομόνοιας και της Πάφου, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του διεθνή ποδοσφαιριστή Ιωάννη Πίττα.

Ο Ιωάννης Πίττας εντάχθηκε στον Απόλλωνα από την ηλικία των 13 ετών (2009) και αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της ακαδημίας μας.

Ο ταλαντούχος επιθετικός ο 2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα κσι στα εννέα χρόνια παρουσίας του συμπλήρωσε 184 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 51 γκολ.

Σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές συμμετοχές, ο Ιωάννης αγωνίστηκε σε 30 αγώνες σκοράροντας τέσσερις φορές... ισοφαρίζοντας τον πατέρα του ο οποίος μετρά ακριβώς τα ίδια στατιστικά!

Ο ποδοσφαιριστής πανηγύρισε όλους τους τίτλους με τη φανέλα του Απόλλωνα κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και τρία Super Cup.

Ο Ιωάννης πραγματοποίησε μια απίστευτη χρονιά την περσινή περίοδο σκοράροντας 20 γκολ σε 48 αγώνες και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο προχωρά στο επόμενο βήμα της καριέρας του αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά του.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στην προσωπική του ζωή».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…-ThemaSports
04/05 @ 15:49

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…

Αρκετά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση του Απόλλωνα και θα «πέσουν» στο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες.

ΑΠΟΛΛΩΝ / ΚΕΡΔΟΣ-ThemaSports
04/05 @ 13:31

ΑΠΟΛΛΩΝ / ΚΕΡΔΟΣ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα.

Ανοικτό του Κολ…-ThemaSports
04/05 @ 09:50

Ανοικτό του Κολ…

Ο Ίσρα Κολ διαθέτει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Απόλλωνα

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν… -ThemaSports
02/05 @ 13:08

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν…

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης χθες είχε συνάντηση με τους Πάμπλο Ματσίν και Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε ο απολογισμός της σεζόν (ο Ισπανός περί τα τέλη του 2023 έπιασε δουλειά στο Κολόσσι), οι δυο τεχνικοί υπεύθυνοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις.

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ