Απίστευτο: Παίκτης «έσκαψε» το γήπεδο σε πέναλτι και άλλαξαν εστίες εκτέλεσης

 Απίστευτο: Παίκτης «έσκαψε» το γήπεδο σε πέναλτι και άλλαξαν εστίες εκτέλεσης

Να και κάτι που δεν το είχαμε ξαναδεί…

Η αναμέτρηση της Σαν Λορέντζο με την Πλατένσε για τους «32» στο Κύπελλο Αργεντινής οδηγήθηκε στα πέναλτι μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Εκεί οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση του Ιβάν Ρόσι, αλλά αυτό που έγινε στη συνέχεια ήταν πρωτοφανές. Ο Γκονσάλο Λουχάν επιχείρησε να εκτελέσει, αλλά… έσκαψε τόσο το χορτάρι, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στα… πουλιά και ταυτόχρονα να ξεκολλήσει ένα ολόκληρο κομμάτι του χλοοτάπητα.

 



Η ζημιά στον αγωνιστικό χώρο ήταν τόσο μεγάλη, που δεν αρκούσε απλά να τοποθετηθεί το κομμάτι πίσω στο έδαφος και ο διαιτητής αποφάσισε οι δύο ομάδες να συνεχίσουν τις εκτελέσεις στην απέναντι εστία.

Για την ιστορία, η Σαν Λορέντζο δεν έχασε άλλο πέναλτι, σε αντίθεση με την Πλατένσε που οι παίκτες της απέτυχαν σε δύο και αποκλείστηκαν.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Οι καλύτερες φάσεις του ματς Ομόνοια Αρ.-ΕΝΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Οι καλύτερες φάσεις του ματς Ομόνοια Αρ.-ΕΝΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ομόνοια Αραδίππου-ΕΝΠ για την 18η αγωνιστική.