Τσάβι: «Η Άρσεναλ έπαιζε λες και ήταν ο τελικός του Champions League»

Τσάβι: «Η Άρσεναλ έπαιζε λες και ήταν ο τελικός του Champions League»

Στο πάθος που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο η Άρσεναλ, στη φιλική αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Τσάβι, μετά την «πεντάρα» των Κανονιέρηδων στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εμείς δώσαμε το πρώτο μας φιλικό, ενώ εκείνοι τον… τελικό του Champions League. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σαν σόου, όχι τόσο όμως για τους προπονητές. Είδα κάποια θετικά, θεωρώ όμως ότι ήμασταν υπερβολικά μαλακοί στην άμυνα.

Έχουμε συσσωρεύσει λεπτά, έχουμε τοποθετήσει παίκτες σε θέσεις στις οποίες δεν είναι συνηθισμένοι, όπως για παράδειγμα τον Ντεμπελέ εσωτερικά ή τον Φεράν σαν ψευτοεννιάρι. Συνεπώς, ήταν ένα καλό τεστ, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα».

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

To εκρηκτικό story ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και εθνική Πορτογαλίας, που ξεκίνησε με την απόφαση του Ζόρζε Ζεσούς να τον αφήσει στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι με τη Νορβηγία.