Είπε... ΑΝΤΙΟ στην Φενέρ, ΧΡΗΜΑ στον Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Είπε... ΑΝΤΙΟ στην Φενέρ, ΧΡΗΜΑ στον Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αττίλα Σάλαϊ αποχαιρέτησε την Φενέρμπαχτσε και στον Απόλλωνα περιμένουν το... χρήμα που θα μπει στα ταμεία της ομάδας καθώς οι γαλάζιοι διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης. Στα 12,3 εκατομμυρίων ευρώ το ύψος της μεταγραφής στην Χόφενχαϊμ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Attila Szalai (@szancso41)

 

Η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τη Χόφενχαϊμ για τη μεταγραφή του Ατίλα Σαλάι.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις σχετικά με τη μεταγραφή του Attila Szalai, ενός από τους παίκτες της Ομάδας μας στη γερμανική ομάδα TSG 1899 Hoffenheim.

Το παρουσιάζουμε προς ενημέρωση των επενδυτών μας.

Τα οικονομικά στοιχεία:

Οικονομικά στοιχεία προέκυψαν αμέσως μετά τη δήλωση που έγινε. Η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε ότι ο Ατίλλα Σαλάι πήρε μεταγραφή στη Χόφενχαϊμ έναντι 12,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εξήγηση:

Τα μέρη συμφώνησαν για τη μεταγραφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή μας Attila Szalai στη γερμανική λέσχη TSG 1899 Hoffenheim με αντάλλαγμα τη λύση του συμβολαίου του παίκτη μαζί μας για 12.300.000 ευρώ. Οι εισφορές αλληλεγγύης λόγω των οδηγιών της FIFA θα καταβάλλονται από τον σύλλογό μας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όσκαρ γκαντεμιάς στον ΑΠΟΕΛ - Τραυματίστηκε ξανά ο Μαϊόλι, πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης

Όσκαρ γκαντεμιάς στον ΑΠΟΕΛ - Τραυματίστηκε ξανά ο Μαϊόλι, πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης

Ούτε τις τελευταίες ημέρες του 2025 δεν λένε να ησυχάσουν στον ΑΠΟΕΛ, αφού το ένα... «κτύπημα» της γκαντεμιάς διαδέχεται το άλλο.