Ενίσχυση με Γιώργο Παναγή

Ενίσχυση με Γιώργο Παναγή

Η ανακοίνωση της ΜΕΑΠ.

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 28χρόνου κύπριου τερματοφύλακα Γιώργου Παναγή.
Ο Γιώργος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Αχυρώνα-Ονήσιλλου ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία με Εθνικό Άχνας , Αλκή και Ερμή καθώς και στην Β' Κατηγορία με την ομάδα του Οθέλλου Αθηαίνου.
Στόχος του Γιώργου όπως μας είπε και ο ίδιος είναι η επιστροφή του στην Α' Κατηγορία κάτι το οποίο του ευχόμαστε ολόψυχα να επιτυχεί μέσα από τις εμφανίσεις του στην αγωνιστική περιόδο που έρχεται.
Φίλε Γιώργο καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΜΕΑΠ

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εξιτήριο για τον θρυλικό σπορτκάστερ Μανώλη Μαυρομμάτη μετά από δύο χρόνια νοσηλείας και αποκατάστασης

Εξιτήριο για τον θρυλικό σπορτκάστερ Μανώλη Μαυρομμάτη μετά από δύο χρόνια νοσηλείας και αποκατάστασης

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης κέρδισε άλλον έναν αγώνα και πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν για περίπου μια διετία.