Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ράντοσαβ Πέτροβιτς, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα 1+1 χρόνια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Radosav Petrović.
Η διάρκεια της συμφωνίας είναι για 1+1 χρόνια.
Ο Radosav Petrović είναι γεννημένος στις 08/03/1989 (34 χρόνων) και αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος.
Έχει αγωνιστεί σε πέραν των 400 αγώνων πρωταθλήματος σε χώρες όπως η Σερβία, η Αγγλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία ενώ έχει εκπροσωπήσει την εθνική της χώρας του, σε 44 αγώνες έχοντας συμμετοχή και σε τελική φάση παγκόσμιου κυπέλλου.
Καλωσορίζουμε τον Radosav στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.
Ακόμη μια καλή εμφάνιση από τον Στέφαν Σίμιτς με την φανέλα της Ομόνοιας με τον Τσέχο αμυντικό να είναι εκ των κορυφαίων του τριφυλλιού στον αγώνα με την Λωζάνη στην Ελβετία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/11 @ 16:37
Φωτογραφικά κλικ από τον Αρχάγγελο δημοσίευσε το ΑΠΟΕΛ στα σόσιαλ.
06/11 @ 17:38
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανέδειξε ως πολυτιμότερους τους Κούτσακο και Πιέρο για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Εθνικό αντίστοιχα.
06/11 @ 14:45
Τα δύο ντέρμπι «αιωνίων» στα οποία σημειώθηκαν από... οκτώ (!) τέρματα θυμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του.
06/11 @ 14:38
Με ανάρτηση του στα social media ο ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του για το Κυριακάτικο (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
05/11 @ 11:57
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σωτηρίου.
04/11 @ 16:49
Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Αλέχο προκάλεσε την αποβολή του αντιπάλου του Ντιέγκο Ορμίγκο, με ένα φιλί στις καθυστερήσεις του αγώνα της Βαγιαδολίδ με την Γρανάδα (2-1).
BEST OF THEMASPORTS