O «Νε Λα» και το πλάνο για το 2026-27…
Ο Νεόφυτος Λάρκου από το περασμένο Καλοκαίρι είναι διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας. Στο τημ συνεργατών του είναι κι ο Σάββας Σάββα (δεξιά στην φωτογραφία).




Τόνισε ουσιαστικά πως σύμφωνα με πληροφορίες του όλα δείχνουν αναβολή των έργων και ότι απομένει η επίσημη ανακοίνωση. Ανέφερε επίσης πως υπήρχε σύμβαση μεταξύ ΚΟΑ και εργολάβου για να άρχιζαν τα έργα 1η Ιουλίου και πως αυτά θα ήταν δεκάμηνης διάρκειας.
Δεν παρέλειψε να πει ακόμη πως αυτή τη στιγμή οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος προπονούντε στο γήπεδο της Γεροσκήπου όπου δεν υπάρχει ταρτάν.
Σε όλα αυτά ο κ. Μάρκαρης πρόσθεσε ότι οι εφτά απ’ τους 42 αθλητές της κυπριακής ομάδας που συμμετείχε στο Μπρούνο Ζάουλι ήταν αθλητές του παφίτικου συλλόγου κι ενώ στην ίδια ομάδα ανήκει ο έφηβος σφυροβόλος μας, Ιωσήφ Κεσίδης, που είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις