Ρελάνς Αγγελόπουλων και απίστευτη ανατροπή με Μιλουτίνοβ: Έτοιμος να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ο Σέρβος!
Απίστευτη ρελάνς από τους αδερφούς Αγγελόπουλους που κράτησαν τον Νίκολα Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό για ακόμα 3 χρόνια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα της Αμμοχώστου άνοιξε το σκορ στο 59΄ με δυνατό σουτ του Κουμουρή και οι Ζακακιώτες ισοφάρισαν στο 79΄ με σουτ του Πουτζιουρή εντός περιοχής.
Οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν αρκετές αλλαγές και δοκίμασαν διάφορα πράγματα που έχουν στο μυαλό τους για τη συνέχεια.
Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Λέουκο, Χριστοδούλου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Ριμπέιρο, Νάρσινγκ, Κουζμάνοβιτς, Καρλίτος, Παπακυριακού, Παπαγεωργίου.
ΑΕΖ Ζακακίου: Μπεκάρ, Παστελλής, Γιανίς, Ελευθερίου, Φραγκέσκου, Ρέινολντς, Μιχαηλίδης, Χατζηβασίλης, Χρήστου, Βρίκκης, Σολόβεβ.