Έπεσαν οι υπογραφές, πόζαρε με Ρόκα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έπεσαν οι υπογραφές, πόζαρε με Ρόκα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου μέσου, Καπτούμ, ο οποίος υπόγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και ενσωματώθηκε με την αποστολή στην Αυστρία.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου (07/07/1996) Καμερουνέζου μέσου Wilfrid Jaures Kaptoum για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια, ενώ έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας στην Αυστρία. 

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έβαλε τριάρα στην Μπέτις η Μπαρτσελόνα και έγραψε ιστορία με 19/19 εντός έδρας!

Έβαλε τριάρα στην Μπέτις η Μπαρτσελόνα και έγραψε ιστορία με 19/19 εντός έδρας!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της Μπέτις και ολοκλήρωσε το απόλυτο 19/19 εντός έδρας στη φετινή La Liga, επίδοση που καταγράφεται για πρώτη φορά στην εποχή των 38 αγωνιστικών.

BEST OF THEMASPORTS