Δεν θα... τρόμαξε από τα όσα είδε από Παρτιζάνι και ΜΠΑΤΕ ο Σπιλέφσκι

Δεν θα... τρόμαξε από τα όσα είδε από Παρτιζάνι και ΜΠΑΤΕ ο Σπιλέφσκι

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέσκι παρακολούθησε δια ζώσης χθες βράδυ στην Αλβανία, τον αγώνα των υποψηφίων αντιπάλων της ομάδας του στον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα... τρόμαξε από τα όσα είδε από Παρτιζάνι και ΜΠΑΤΕ που έμειναν στο 1-1, στην πρώτη μεταξύ τους «μονομαχία» για τον Α΄ προκριματικό.

Όποιος κι αν είναι τελικά ο αντίπαλος της, αν η Λεμεσιανή ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή και πλησιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης της, θα έχει πολλές πιθανότητες για να προκριθεί στον Γ΄ προκριματικό και να γράψει ιστορία, κλειδώντας στη... «χειρότερη» περίπτωση, τη συμμετοχή της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Euroleague: Χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στη μάχη της εξάδας (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Euroleague: Χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στη μάχη της εξάδας (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ, έπεσαν στο 20-15 και μπλέκουν στη βαθμολογία, με το φινάλε της Euroleague να γίνεται ακόμη πιο απαιτητικό

BEST OF THEMASPORTS