Ο Αντσελότι σε δίκη για... φοροδιαφυγή!

Ο Αντσελότι σε δίκη για... φοροδιαφυγή!

Μία υπόθεση φοροδιαφυγής από το 2014 θα καθίσει στο σκαμνί τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί το νέο αστέρι του ισπανικού ποδοσφαίρου που καλείται να δικαιολογήσει ενώπιον δικαστηρίου ορισμένα από τα έσοδα που βρέθηκαν σε λογαριασμούς του.

Ο Ιταλός τεχνικός θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου σύμφωνα με την El Mundo, για μία υπόθεση που αφορά το 2014.

Η εισαγγελέας Μαρία Ινμακουλάδα Λόβα φέρεται να ολοκλήρωσε την έρευνά της σχετικά με τον προπονητή της Ρεάλ, υποστηρίζοντας ότι "απέκρυψε έσοδα από δικαιώματα εικόνας από την πρώτη θητεία του στο τιμόνι των μερένγκες", σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ο Αντσελότι δεν είχε δηλώσει ένα ποσό που έφτανε συνολικά τα 386.361 ευρώ που αφορούσαν τα δικαιώματα προβολής, αλλά δήλωσε κανονικά τον μισθό του που άγγιζε τα 5.800.000.

Έναν χρόνο αργότερα πάντως, ο Αντσελότι δήλωσε κανονικά τα έσοδά του από τα δικαιώματα προβολής και απαλλάχθηκε από αυτήν την κατηγορία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η δίκη θα πραγματοποιηθεί σύντομα, με τον 64χρονο προπονητή να αποδέχεται την ενοχή του και μία ποινή φυλάκισης με αναστολή, όπως συνέβη με αστέρες του ποδοσφαίρου όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εκτός με φορείο ο Αγγελόπουλος, οι αντιδράσεις Ανορθωσιατών

Εκτός με φορείο ο Αγγελόπουλος, οι αντιδράσεις Ανορθωσιατών

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο ματς με την Ανόρθωση.