ThemasportsΤην απόκτηση του νεαρού Κύπριου μέσου, Γιώργου Παυλίδη που αγωνιζόταν στη Δόξα, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο Κύπριο μέσο Γιώργο Παυλίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.
Ο Παυλίδης, την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς με την οποία είχε καταγράψει 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5 στην αρχική ενδεκάδα και 8 ως αλλαγή).
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Παυλίδη στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».
Τα πεπραγμένα της Πάφου ανάμεσα στα... κενά λόγω των υποχρεώσεων της Εθνκής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 12:33
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης.
11/11 @ 10:41
Ο Ίντζια του Ολυμπιακού πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Ακρίτα και χάρισε βαθμό όπως ο Διαμαντάκος κόντρα στην Ομόνοια.
10/11 @ 17:31
Ανάρτηση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με τον οπαδό της ομάδας, Αιμιλιανό, που σήκωσε τη σημαία των "μαυροπράσινων" μέσα στο εμβληματικό Μαρακανά στη Βραζιλία.
14/11 @ 18:55
Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί να πάρει βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα και αυτό θα επιδιώξει στη συνέχεια.
08/11 @ 18:24
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Κωστή μετά τον αγώνα με τον Ακρίτα.
03/11 @ 19:50
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz on tour» της Cablenet ήταν αυτή την φορά ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Αναφέρθηκε στον περιβόητο χαρτοφύλακα πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ στον Β' γύρο της σεζόν 2000-2001. Τελικά πόσα λεφτά πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 5-0;
BEST OF THEMASPORTS