ThemasportsΤην απόκτηση του νεαρού Κύπριου μέσου, Γιώργου Παυλίδη που αγωνιζόταν στη Δόξα, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο Κύπριο μέσο Γιώργο Παυλίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.
Ο Παυλίδης, την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς με την οποία είχε καταγράψει 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5 στην αρχική ενδεκάδα και 8 ως αλλαγή).
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Παυλίδη στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».
Τοποθέτηση Σταύρου Δημοσθένου για τις εξελίξεις στην ΚΟΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 11:51
Την καταρχήν συμφωνία του με τον 24χρονο Γεωργιανό επιθετικό Revaz Injgia που στέφθηκε πρωταθλητής με τον Απόλλωνα τη σεζόν 2021-2022 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!
01/06 @ 11:55
Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τα γενέθλια της ομάδας
01/06 @ 10:50
Γιορτάζει σήμερα ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ο οποίος κλείνει 94 χρόνια ζωής
29/05 @ 13:25
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή ακαδημιών
28/05 @ 12:20
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0
26/05 @ 16:10
Ο Κύπριος τερματοφύλακας, Τάσος Κίσσας, αποφάσισε σε ηλικία 37 ετών να κρεμάσει τα γάντια του.
BEST OF THEMASPORTS