Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το γεγονός πως δεν έχουν γίνει μεταγραφές: «Λέμε συνεχώς πως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε να φέρουμε για να ανέβουμε επίπεδο, δεν είναι εύκολο να έρθουν τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε».

Για την αποδέσμευση Ζουνίνιο: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής πολύ επαγγελματίας. Είχαμε όμως πολλούς τραυματισμούς και ξεμείναμε από παίκτες στη θέση του αριστερού μπακ. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε χρόνια στην Πάφο».

Για την περσινή χρονιά: «Οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στον πρώτο γύρο, επέτρεπαν σε όλους να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε και πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Και αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή».

Για τους παίκτες που ψάχνει η Πάφος: «Ψάχνουμε παίκτες για να ανεβάσουμε το επίπεδο, αλλά και προσωπικότητες που θα κάνουν το κάτι παραπάνω όταν η μπάλα καίει. Τα χρήματα που θα δώσουμε δεν είναι εξωπραγματικά, είναι στα λογικά πλαίσια του μπάτζετ μας. Υπάρχει ένα πολύ καλό τμήμα σκάουτινγκ που επεξεργάζονται πέρα των 2000 ποδοσφαιριστών καθημερινά. Το βλέπετε και εσείς με ποδοσφαιριστές όπως ο Βαλακάρι και ο Ντράγκομιρ που ήρθαν σε μικρή ηλικία στην ομάδα μας και χωρίς πολλά χρήματα».

Για τον Βαλακάρι: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο παίζει το όνομα του. Η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερή του. Μπορεί πολλά παραπάνω».

Για τον Τόρες: «Ο Τόρες έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Έχουμε κάποιες προτάσεις, βλέπει και ο ίδιος κάτι για την χώρα του. Εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις. Αν δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές, θα βρίσκεται κανονικά με την αποστολή της ομάδας στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας».

Για το γήπεδο: «Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Θεωρώ πως όσο πλησιάζουμε το χρονικό περιθώριο για να δηλώσουμε έδρα, μέχρι αύριο Τρίτη, θα έχουμε νέα. Την Πέμπτη, 13 του μήνα, είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε ούτε διαρκείας να βγάλουμε, αφού δεν έχουμε έδρα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά για τις μεταγραφές»-ThemaSports
05/07 @ 14:14

«Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά για τις μεταγραφές»

Tο μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι - Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά»-ThemaSports
05/07 @ 12:37

«Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι - Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε το μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ενδιαφέρει τους Παφίτες-ThemaSports
04/07 @ 12:54

Ενδιαφέρει τους Παφίτες

Ενημέρωση από την Πάφο για τα εισιτήρια του αγώνα στη Σουηδία.

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC-ThemaSports
03/07 @ 21:33

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρεται σε ενδιαφέρον της Πάφου για τον Ραφαέλ Ποντέλο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό -ThemaSports
03/07 @ 20:13

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό

Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Πάφου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ