Ο Σιπριάνο Μαρκίνιος μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας για την μεταγραφή του στους πράσινους και την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Πώς νιώθεις για τη μετεγγραφή σου στην Ομόνοια; «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια. Είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος. Το τεχνικό τιμ και όλο το προσωπικό εδώ είναι πολύ καλό από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ. Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον παρελθόν εδώ και μου είπαν πολύ καλά λόγια για το πρωτάθλημα».

Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να πάρεις την απόφαση για να έρθεις στην Ομόνοια; «Ένας ποδοσφαιριστής από τη Βραζιλία που αγωνίστηκε στο παρελθόν εδώ μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Σύλλογο και αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα να έρθω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα; «Όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό με υποδέχθηκαν πάρα πολύ ζεστά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Παρακολούθησα το πρώτο μας φιλικό και σχημάτισα πολύ καλές εντυπώσεις από την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».

Το πρώτο σου μήνυμά προς τον κόσμο της Ομόνοιας; «Μπορώ να πω ότι είμαι νεαρός ποδοσφαιριστής, αλλά έχω και εμπειρία. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα τρέξω και θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ για την ομάδα. Θα παλέψω σε όλη τη σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ