Τι κι' αν έχουν περάσει 8 περίπου μήνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί με την Αργεντινή να «στρογγυλοκάθεται» στο θρόνο και το Λιονέλ Μέσι να εξιλεώνεται; Οι φίλοι της «αλμπισελέστε» ζουν ακόμα το δικό τους... παραμύθι. Μόνο που ο συγκεκριμένος οπαδός μάλλον το τερμάτισε.
Έχοντας «σφινωμένη» στο μυαλό του τη viral φωτογραφία του «Pulga» - με το βραβείο του MVP ανά χείρας - να φιλά την πολύτιμη κούπα, έφερε τις συνθήκες στα... μέτρα του και ιδού το αποτέλεσμα.
Με τη χρήση ενός tape μετέτρεψε τη λευκή μπλούζα του στη ριγωτή της Εθνικής Αργεντινής, πήρε την κατάλληλη στάση, έβαψε το πόδι του με χρυσό σπρέι και με μια ίδιου χρώματος κουτάλα, μπήκε στα... παπούτσια του Λίο. Απίθανος.
www.bnsports.gr