Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναφέρθηκε για την επίσκεψη των Μελών της Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής των Αντιπροσώπων στα γήπεδα προσφυγικών ομάδων, για τον προγραμματισμό και τις επόμενες προσθήκες, τις προσπάθειες οικονομικής ενίσχυσης μέσω εισιτηρίων διαρκείας και άλλα.
«Έχει ολοκληρωθεί η σύσκεψη με επίσκεψη στα γήπεδα Εθνικού Άχνας, “Παπαδόπουλος” και “Αμμόχωστος”. Συζητήθηκαν τα θέματα που συζητούμε εδώ και αρκετό καιρό και φρόντισε να τα φέρει εκ νέου στο προσκήνιο η Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής των Αντιπροσώπων», είπε και πρόσθεσε:
«Είναι ελπιδοφόρα τα μηνύματα. Το ένα είναι τα χρήματα που είχαμε δώσει για αναβάθμιση του γηπέδου μας, γύρω στις 250.000 ευρώ και από την άλλη η αναβάθμιση που χρειάζονται από εδώ και πέρα. Έχουμε εκπονήσει τις μελέτες μας για περαιτέρω αναβάθμιση. Τα θέματα ασφάλειας και υγείας είναι πλήρως καλυμμένα, να καθησυχάσω τον κόσμο για αυτό και αναμένουμε κονδύλι και οι τρεις ομάδες. Η μελέτη θα καταδείξει ακριβώς πόσα χρειάζεται κάθε ομάδα και ποια θα είναι η στήριξη της Πολιτείας για αναβάθμιση των γηπέδων».
«Μέσα σε ενάμισι χρόνο έχουν δαπανηθεί 250.000 ευρώ από το σωματείο. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά τα χρήματα πρέπει να αφαιρεθούν αναγκαστικά από το μισθολόγιο της ομάδας και χωρίς δισταγμό το κάνουμε επειδή οφείλουμε να κάνουμε τις αναβαθμίσεις. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας. Έχουμε καλό δείγμα ότι θα έχουμε θετική κατάληξη. Υπάρξει θετική πρόθεση και ευελπιστώ να πέσουν και οι υπογραφές», συνέχισε.
Για τις επόμενες προσθήκες: «Είναι σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ. Μπορώ να αντιληφθώ ότι θα αποκτήσουμε έναν ακόμη επιθετικό επειδή υπάρχει μόνο ο Ντορεγκαράι ως καθαρόαιμη λύση και θα πάρουμε άλλον έναν ίσως, αλλά δεν γνωρίζω για ποια θέση».
Σήμερα το πολλή αύριο, αναμένεται να προκύψει το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ Σέρτζιο Κονσεισάο, με την πλάστιγγα των πιθανοτήτων να γέρνει προς το ενδεχόμενο να πει το «ναι» ο πρώην παίχτης της Ανόρθωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 12:04
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
13/07 @ 19:27
Την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ, Άλεξ Γκούτι ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
13/07 @ 13:07
Μία πρωτότυπη αν μη τι άλλο ανάρτηση, η Νέα Σαλαμίνα προαναγγέλλει την άφιξη ποδοσφαιριστή στο νησί μας, για λογαριασμό της Αμμοχωστιανής ομάδας!
11/07 @ 13:35
Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της Σαλαμίνας Γιώργος Μιχαήλ
10/07 @ 12:23
H Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τον Ισπανό τερματοφύλακα Alberto Varo Lara
09/07 @ 22:05
Με βραδινή ανάρτηση της στα social media η Νέα Σαλαμίνα, προαναγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς, την απόκτηση Ισπανού ποδοσφαιριστή!
BEST OF THEMASPORTS