Themasports teamΗ διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας αλλά και αυτές των playoffs.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το καλεντάρι του νέου πρωταθλήματος γνωστοποίησε η Stoiximan Super League.
Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Αυγούστου και η 26η και τελευταία της κανονικής διάρκειας στις 3 Μαρτίου. Ενδιάμεσα θα υπάρξει και μια διακοπή για τα Χριστούγεννα από τις 22 Δεκεμβρίου ως τις 2 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, γνωστό έγινε και το πρόγραμμα των playoffs και playouts για πρώτη φορά, αφού κάτι τέτοιο ως τώρα δεν συνέβαινε και οι ημερομηνίες έβγαιναν μέσα στη σεζόν.
Συγκεκριμένα, ξεκινάνε στις 9-10 Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 11-12 Μαΐου. Μάλιστα, θα υπάρξει μεγάλη διακοπή λόγω του Πάσχα ανάμεσα στην 9η και 10η αγωνιστική των playoffs αφού η 9η αγωνιστική διεξάγεται στις 27-28 Απριλίου και η 10η (και τελευταία) στις 11-12/05.


Εδώ και μερικούς μήνες, αποφάσισαν στην ΚΟΠ, ότι θα προσλάβουν τεχνικό διευθυντή για τις μικρές εθνικές ομάδες. Το προανήγγειλε, σε σειρά δηλώσεων του, ο επικεφαλής της επιτροπής εθνικών ομάδων Φώτης Φωτίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 18:39
Στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων προχώρησε ο Στεφάν Λανουά, με τον Γάλλο να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να πάρει το δεύτερο πέναλτι κόντρα στην Κηφισιά, ενώ σωστά ακυρώθηκαν τα δύο γκολ της ΑΕΚ ενάντια στον ΟΦΗ.
10/11 @ 16:28
Ο Ολυμπιακός πάτησε κορυφή στη βαθμολογία και τα νούμερά του σε σχέση με το αντίστοιχο σημείο της περασμένης σεζόν, δείχνουν την βελτίωση που έχουν σε κάθε τομέα.
10/11 @ 11:16
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πέτυχε (ξανά) ένα υπέροχο γκολ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο να τον χειροκροτούν για την εξαιρετική του ενέργεια.
10/11 @ 10:07
Ο Ανδρέας Τεττέη κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη. Κλήθηκε και ο Τάσος Μπακασέτας που αποθεραπεύτηκε.
09/11 @ 23:04
Ο Παναθηναϊκός με τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πολλές αντοχές όταν έπρεπε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του, επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και έστειλε μήνυμα προς όλους στο πρωτάθλημα!
09/11 @ 22:46
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δέχθηκε με δύναμη την μπάλα στο κεφάλι και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον χειροκροτούν θερμά, σε μία ωραία στιγμή στη Λεωφόρο.
BEST OF THEMASPORTS