Ταμίας στη Βοσνία δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς και τον ρώτησε γιατί δεν παίζει μπάσκετ

Ταμίας στη Βοσνία δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς και τον ρώτησε γιατί δεν παίζει μπάσκετ

Ένα απίθανο σκηνικό διαδραματίστηκε στη Βοσνία. Ο Νίκολα Γιόκιτς πήγε να αγοράσει μπύρες, η ταμίας δεν τον αναγνώρισε και του… πρότεινε να ασχοληθεί με το μπάσκετ!

Οι άνθρωποι με παραπάνω ύψος από το συνηθισμένο σίγουρα θα έχουν ακούσει έστω για μία φορά στη ζωή τους την ατάκα «θα έπρεπε να παίζεις μπάσκετ». Από αυτό το κλισέ δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σέρβος βρέθηκε σε ένα μικρό μαγαζί στη Βοσνία για να αγοράσει μπύρες μαζί με τον αδερφό του. Η ταμίας δεν τον αναγνώρισε και σχολίασε τον ύψους 2.11μ. άνδρα που βρέθηκε μπροστά της, με έκπληξη. «Πόσο ψηλός είσαι; Θα έπρεπε να παίζεις μπάσκετ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η σκηνή καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο κατέφυγαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος για να διαπιστώσουν την χαριτωμένη γκάφα που συνέβη.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τουρκία: Οι Big 4 του ποδοσφαίρου χρωστούν 1 δισ. ευρώ - Πού βρίσκουν τα χρήματα για «μεταγραφές αεροδρομίου»

Τουρκία: Οι Big 4 του ποδοσφαίρου χρωστούν 1 δισ. ευρώ - Πού βρίσκουν τα χρήματα για «μεταγραφές αεροδρομίου»

«Σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η μεταγραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ στην τουρκική Τράμπζονσπορ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ να μένει άφωνος με τις σκηνές παροξυσμού που εκτυλίχθηκαν με την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας.