Ταμίας στη Βοσνία δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς και τον ρώτησε γιατί δεν παίζει μπάσκετ

Ταμίας στη Βοσνία δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς και τον ρώτησε γιατί δεν παίζει μπάσκετ

Ένα απίθανο σκηνικό διαδραματίστηκε στη Βοσνία. Ο Νίκολα Γιόκιτς πήγε να αγοράσει μπύρες, η ταμίας δεν τον αναγνώρισε και του… πρότεινε να ασχοληθεί με το μπάσκετ!

Οι άνθρωποι με παραπάνω ύψος από το συνηθισμένο σίγουρα θα έχουν ακούσει έστω για μία φορά στη ζωή τους την ατάκα «θα έπρεπε να παίζεις μπάσκετ». Από αυτό το κλισέ δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σέρβος βρέθηκε σε ένα μικρό μαγαζί στη Βοσνία για να αγοράσει μπύρες μαζί με τον αδερφό του. Η ταμίας δεν τον αναγνώρισε και σχολίασε τον ύψους 2.11μ. άνδρα που βρέθηκε μπροστά της, με έκπληξη. «Πόσο ψηλός είσαι; Θα έπρεπε να παίζεις μπάσκετ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η σκηνή καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο κατέφυγαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος για να διαπιστώσουν την χαριτωμένη γκάφα που συνέβη.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο ΚΑΖΟ του Παναθηναϊκού!

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο ΚΑΖΟ του Παναθηναϊκού!

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και του ιστορικού κάζου του Παναθηναϊκού από τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, ο Εργκίν Αταμάν έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια.