Συγκινεί ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ της Ευρώπης, Μάριος Γεωργίου: «Είναι τρόπος ζωής πλέον και όχι θυσία»
Ο Κύπριος πρωταθλητής της γυμναστικής, Μάριος Γεωργίου που ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος στην Ευρώπη μίλησε στον Super Sport FM.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τις νέες προσθήκες: «Ο Γιουσούφ αποκτήθηκε από την Καρμιώτισσα και είναι ήδη εδώ. Έχει θεματάκι με τη Visa του, άρα προς το παρόν δεν πρόκειται να έρθει στην προετοιμασία. Οι μεταγραφές λειτουργούν ως επενδύσεις. Είναι φιλοσοφία μας, θέλουμε να παίρνουμε νεαρούς παίκτες που είναι καλές περιπτώσεις. Περιμένουμε να τους δούμε στο γήπεδο. Δεν ισχύει το ποσό για τον Μοντμόρ, δεν είναι καθόλου κοντά στο ποσό που δόθηκε για τον παίκτη».
Για τον Σανέ: «Ο παίκτης έχει συμφωνήσει, απομένουν τα τυπικά και θα είναι ποδοσφαιριστής του Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στα μέγιστα».
Για τον Κακόριν: «Δεν έχουμε κάτι διαφορετικό. Βγαίνουν διάφορα δημοσιεύματα, όμως δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Δεν έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση, παραμένει ως έχει. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Η ομάδα σκάουτινγκ έχει κοιτάξει το Plan B. Δεν έχουμε έτοιμο παίκτη, όμως υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αξιολογήθηκαν. Δεν καθίσαμε με σταυρωμένα τα χέρια».
Για τις θέσεις που θα κινηθεί η ομάδα για περαιτέρω ενίσχυση: «Δεν υπάρχει προτεραιότητα σε κάποια θέση. Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές. Το μυαλό μας είναι στα παιχνίδια της Ευρώπης, δεν αποκλείεται να κάνουμε άλλη μια μεταγραφή».
Για τον Γιαμπλόνσκι: «Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται εντός και εκτός των συνόρων. Όσοι ενδιαφέρονται ας «κτυπήσουν» επίσημα την πόρτα του Άρη. Οι επαφές και το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό. Μάλιστα, έκανε κανονικά προπόνηση. Για τον Μεντιούπ δεν έχουμε κάτι επίσημο».
Για τα φιλικά παιχνίδια: Για το φιλικό με την Άουντα, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Ο κόσμος μπορεί να το παρακολουθήσει, ενώ και ο προπονητής το περιμένει με αρκετό ενδιαφέρον. Οι παίκτες που θα δουν σήμερα, δεν είναι πανέτοιμοι, είναι το πρώτο φιλικό και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από επίπονες προπονήσεις. Ο προπονητής θα βγάλει μερικά συμπεράσματα. Το δεύτερο φιλικό είναι την Παρασκευή με τη Μέτα και μετά οι παίκτες θα αναχωρήσουν για Αυστρία. Θα δοθεί μία μικρή άδεια και μετά θα μπουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Στις 19/07 επιστρέφουμε στην Κύπρο».
Για το ματς Παρτιζάνι-ΜΠΑΤΕ στην Αλβανία: «Θα πάει ο Αλεξέι Σπιλέφσκι να παρακολουθήσει τη δοκιμασία της ΜΠΑΤΕ με την Παρτιζάνι, καθώς περιμένουμε αντίπαλο. Θέλει να έχει άποψη για τις ομάδες».