Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 κυρίως για το γηπεδικό ζήτημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η επιθυμία μας είναι το “Στέλιος Κυριακίδης”. Έγινε η συνάντηση με πρωτοβουλία του ΠτΔ, μας εκπροσώπησαν ο κ. Ντουμπόφ και ο Θεοχάρους, παρόντων του ΚΟΑ και το ΓΣ Κόροιβου. Πέσαν αρκετές εισηγήσεις και προτάσεις. Πήγαμε χωρίς μεγάλη αισιοδοξία, τέθηκαν κάποιες προτάσεις», είπε και πρόσθεσε για τις προτάσεις:

«Οι βασικότερες είναι με την άδεια του εργολάβου να γίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα έργα και παράλληλα να παίζει η ομάδα, επίσπευση διαδικασιών για να μείνει όσο λιγότερο χρόνο γίνεται κλειστό και να μην μείνουμε πολύ καιρό εκτός, αλλά για μερικούς μόνο αγώνες και μετά να χρησιμοποιήσουμε κανονικά την έδρα μας και αρχές του Οκτώβρη – Νιόβρη να παίξουμε εάν αρχίσουν τώρα τα έργα».

«Στην αρχή υπολογίζαμε ότι θα χρειαστούν δέκα μήνες, αλλά υπάρχει προοπτική να γίνει σε πολύ λιγότερο χρόνο. Έπρεπε να αρχίσουν τα έργα και χάθηκε πολύτιμος χρόνος», υπογράμμισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Υπάρχει καλή θέληση για λύση, δεν τα θέλουμε όλα δικά μας, θέλουμε να έχουμε αθλητές στίβου να προπονούνται στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Είμαστε πικραμένοι, αλλά θα βάλουμε και εμείς νερό στο κρασί μας για μια συμβιβαστική λύση. Μετά από πρωτοβουλία του ΠτΔ θα δούμε πως θα προχωρήσουμε εν τέλει μέσα στις επόμενες ημέρες. Υπάρχει πρόθεση και καλή θέληση όλοι να βοηθήσουμε όλους».

Ακολούθως τόνισε για τις επιλογές που υπάρχουν: «Άποψη μας είναι πως γίνεται να παίζονται αγώνες παράλληλα με τα έργα φτάνει να υπάρχει απαιτούμενη ασφάλεια, έχει ξαναγίνει αυτό με άλλα γήπεδα. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα από καμιά ομάδα αν αποταθούμε για να παίξουμε σε άλλο γήπεδο, θα τα δούμε όταν θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις. Δεν αποφασίσαμε ούτε επιλογές έχουμε σε προτεραιότητα για έδρα. Θα αποφασίσουμε όταν θα βγουν οι αποφάσεις. Τα γήπεδα στην Πάφο δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Χρήζουν όλα ανακαίνισης».

«Εμείς θέλουμε να βάλουμε τις δικές μας πινελιές στο “Στέλιος Κυριακίδης” και να επέμβουμε όπου χρειαστεί για να γίνει πιο όμορφο και λειτουργικό το γήπεδο», πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι η Πάφος και η Ομόνοια δεν στήριξαν την επανεκλογή Κούμα: «Από τη στιγμή που δεν υπήρχε ανθυποψήφιος, λίγη σημασία έχει. Ήταν μια εκλογική διαδικασία. Μέσα από συνεργασία και συλλογική προσπάθεια θα βελτιωθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για την προετοιμασία και τις επόμενες μεταγραφές: «Αναχωρεί στις 7 του μήνα στη Λετονία για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας και ίσως εκεί να υπάρξει κάποια κίνηση. Θα συμμετέχουν αρκετοί παίκτες στην προετοιμασία με ελάχιστα παιδιά από την εφηβική ομάδα που θα πάρουν ευκαιρίες για να αποκτήσουν εμπειρίες. Θα γίνουν άλλες προσθήκες στη συνέχεια με στόχο ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Κρατήσαμε έναν πολύ καλό κορμό και θέλουμε να δυναμώσουμε την ομάδα μας ακόμη περισσότερο για να διεκδικήσουμε συμμετοχή στην Ευρώπη ή κάποιο τρόπαιο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!-ThemaSports
19/05 @ 15:31

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!

Το ρόδι έσπασε, η Πάφος όχι μόνο βγήκε Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά κατέκτησε και το πρώτο της τρόπαιο, νικώντας με εμφατικό τρόπο την Ομόνοια στον ψεσινό τελικό κυπέλλου!

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/05 @ 13:31

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόφ, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του τίτλου!

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 20:00

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Τάνκοβιτς πετύχαινε στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού ημιτελικού κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» εκείνη τη... μυθική γκολάρα και έδωσε στην Πάφο την ιστορική πρόκριση στον τελικό, πολλοί είπαν και όχι άδικα όπως αποδείχθηκε, ότι ήταν σημάδι τίτλου!

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο-ThemaSports
19/05 @ 22:00

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο

Στις προηγούμενες τέσσερις «μονομαχίες» τους στο πρωτάθλημα, η παρτίδα ήταν ισόπαλη για Ομόνοια και Πάφο, αφού μετρούσαν από μία νίκη (εκτός έδρας) στην πρώτη φάση και δύο ισοπαλίες στα πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ