Ο Λουίς Ρουμπιάλες, αντιπρόεδρος της UEFA έρχεται στην Κύπρο για τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ

Ο Λουίς Ρουμπιάλες, αντιπρόεδρος της UEFA έρχεται στην Κύπρο για τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ

Τριμελής αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου UEFA έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο για να συμμετάσχει στην ετήσια γενική συνέλευση της ΚΟΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη του Γιώργου Κούμα στην προεδρία της Ομοσπονδίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.


Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Αντιπρόεδρος της UEFA  και Πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες. Τον κ. Ρουμπιάλες θα συνοδεύουν οι κ. Λούκα Νίκολα και Μάριος Γεωργίου του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA. 

Η ετήσια γενική συνέλευση της ΚΟΠ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι στη Λεμεσό. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Απάντησε, αν θα παραμείνει στην προεδρία ο Πρόδρομος Πετρίδης

Απάντησε, αν θα παραμείνει στην προεδρία ο Πρόδρομος Πετρίδης

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cytavision «Goal N’ Roll» ο πρόεδρος του ομίλου παλαιμάχων του ΑΠΟΕΛ, Άριστος Αριστοκλέους, ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη αποχώρηση του Πρόδρομου Πετρίδη από την προεδρία, χωρίς όμως να δώσει ξεκάθαρη απάντηση