Το μεγάλο «πάθημα» και οι εξετάσεις της νέας σεζόν

Το μεγάλο «πάθημα» και οι εξετάσεις της νέας σεζόν

Η Ανόρθωση μετά από μια αποτυχημένη σεζόν γύρισε σελίδα και με το δίδυμο Καγιέγο-Πριέτο ψάχνει να βρει το δρόμο προς την επιστροφή στην κανονικότητα.

Κανονικότητα σημαίνει μια ανταγωνιστική ομάδα, μια πρωταγωνιστική πορεία, επιστροφή της ομάδας στο δρόμο προς την επιτυχία.

Η εποχή Πουλλαΐδη ανήκει στο παρελθόν, με τον Ανδρέα Σάντη να αναλαμβάνει να βγάλει την Κυρία απο τα οικονομικά αδιέξοδα και τον τεχνικό διευθυντή Αντόνιο Πριέτο σε συνεργασία με τον προπονητή Νταβίντ Καγιέγο να καλούνται να δώσουν... περιεχόμενο στο πλάνο της νέας σεζόν.

Το πάθημα της περσινής σεζόν έγινε μάθημα σε όλους στην Ανόρθωση και οι εξετάσεις για την νέα σεζόν είναι γεμάτες με ιδιαιτερότητες, με την νέα διοίκηση να επιδιώκει να αλλάξει την κατάσταση χωρίς μεγάλα ανοίγματα.

Στο έμψυχο δυναμικό εντάχθηκαν ήδη 7 νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ ο αριθμός θα γίνει διψήφιος, καθώς αναμένονται τουλάχιστον ακόμα 4 προσθήκες.

Η Ανόρθωση είναι κοντά σε 3 ποδοσφαιριστές, 2 μέσους κι 1 ακραίο επιθετικό, ενώ στο πλάνο είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για να κλείσει... καρέ στην καρδιά της άμυνας, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Κάργας, Μαρμούκ, Κορρέα.

Στις 10 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας, πριν την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Κυπερούντα.

Ανοιχτή προπόνηση στη Σωτήρα!

ΓΚΑΓΙΕΓΟ: «Θα είμαστε πολύ αυστηροί, θα πρέπει να αξίζει ο παίκτης για να έρθει»

ΣΑΝΤΗΣ:«Η Ανόρθωση δεν θα σταματήσει να διεκδικεί, αλλά δεν σημαίνει ότι έχει υπογράψει συμφωνία να πάρει το πρωτάθλημα»

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συναγερμός στις Αρχές: Αντιπαράθεση έξω από το σωματείο της ΑΕΚ - Εμπλέκονται Πολωνοί οπαδοί - Τι συνέβη

Συναγερμός στις Αρχές: Αντιπαράθεση έξω από το σωματείο της ΑΕΚ - Εμπλέκονται Πολωνοί οπαδοί - Τι συνέβη

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά από επεισόδιο που προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/12) στην Λάρνακα από οπαδούς της Πολωνικής Ρακόφ, με την οποία θα αναμετρηθεί η Ομόνοια στο ΓΣΠ.