Όσα ειπώθηκαν στην σημερινή παρουσίαση του Νταβίντ Γκαγιέγκο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

To ThemaSports βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:  

Για το ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και πότε θεωρεί ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα του: «Έχουμε αρκετό καιρό να προετοιμαστούμε. Δεν είναι πρόβλημα οι πολλές νέοι παίκτες. Έχουμε μπροστά μας πολλές ώρες δουλειάς».

Για το αν μίλησε με άλλους Ισπανούς που εργάστηκαν στην Κύπρο στο παρελθόν: «Εννοείται ότι μίλησα με διάφορους και έμαθα πολλά».

Για το αν τον προβληματίζει το ότι δεν μιλάει καλά αγγλικά και αν αυτό δυσκολεύει την επικοινωνία με τους παίκτες: «Όχι δεν με προβληματίζει αυτό».

Για το αν έχει ένα σύστημα στο μυαλό του: «Όλοι έχουν ένα πλάνο στο μυαλό τους, αλλά αυτό αλλάζει με βάση τους παίκτες. Αν θέλεις να ακούσεις ένα σύστημα με αριθμούς, πιστεύω ότι αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι το πώς θα ανταποκρίνεται ο κάθε παίκτης».

Για το αν η ομάδα του παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά τερματίσει στην 4η θέση και δεν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν θα είναι ικανοποιημένος: «Δεν μπορώ να σου πω, θα το δούμε. Πάντως δεν θα αγχωθώ ότι θα βρεθώ στην 4η θέση. Δεν θα φανταστώ κάτι που είναι χειρότερο, θα φανταστώ το καλύτερο για να μπορέσω να δουλέψω γι' αυτό».

Για το αν έχει μέσα στα πλάνα του την αξιοποίηση παικτών απ' την ακαδημία: «Εννοείται ότι θα δώσω σημασίας σε αυτό. Έχω εμπειρία 6 χρόνων στην Ισπανία σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι θα είμαστε πολύ αυστηροί, θα πρέπει να αξίζει ο παίκτης. Δεν θα ανεβάσουμε κάποιο παίκτη απλά για να γραφτεί στο CV του. Θα πρέπει να το αξίζει στο φουλ».

Για τις μεταγραφές που έγιναν μέχρι τώρα: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε αυτούς τους παίκτες, ήταν παίκτες που τους θέλαμε πολύ».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Θα νιώσουν περήφανοι για την ομάδα τους, αντιλαμβάνομαι ότι η ομάδα έχει μια ιστορία και μια κουλτούρα. Αυτός είναι ο στόχος μας, να τους κάνουμε περήφανους. Ξέρουμε ότι θα μας δώσουν πολλά. Στόχος μας είναι να είμαστε περισσότεροι κάθε εβδομάδα».

Για το τι θέλει να πετύχει με την Ανόρθωση: «Δεν μπορώ να πω ένα αριθμό ή ένα συγκεκριμένο στόχο. Ο στόχος μου είναι η ομάδα μου να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Αν το καταφέρουμε αυτό, σίγουρα τα αποτελέσματα θα υπάρχουν. Είμαι πολύ φιλόδοξος και σκέφτομαι πώς θα κερδίσω όλα τα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος. Πώς θα το πετύχουμε, με δουλειά εβδομάδα με εβδομάδα. Κάθε αγώνας δίνει 3 βαθμούς και η ομάδα μου θέλει να παίρνει αυτούς τους 3 βαθμούς, θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε».

Για το πως νιώθει που θα εργαστεί για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του: «Πιστεύω ότι αυτή είναι μια πρόκληση για μένα. Θα μου δώσει περισσότερες εμπειρίες, μια έξτρα πρόκληση είναι και το θέμα της γλώσσας. Δεν ήρθα απλά μόνο για την επαγγελματική μου ανέλιξη».

Για την αγωνιστική του φιλοσοφία: «Βασίζεται σε μια στρατηγική. Είναι πολύ σημαντική η διαδικασία και η εξέλιξη που θα έχουν οι παίκτες στην προπόνηση αλλά και οι αξίες που θέλω να δημιουργήσω. Το παιχνίδι μας θέλω να είναι ελκυστικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι αξίες που θα μεταφέρει η ομάδα. Ο στόχος μου είναι οι παίκτες και η ομάδα να είναι περήφανοι είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε. Κι αυτό θα το καταφέρουμε όταν δουλέψουμε με ταπεινότητα πάθος και πείσμα. Είναι ένα παιχνίδι, σημαίνει θέαμα. Παίζουμε για να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Γκιαγιέκγο / Για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση της Ανόρθωσης: «Είμαι ένας ταπεινός και εργατικός προπονητής, με πολλές φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι η Ανόρθωση με την ιστορία που έχει και τις φιλοδοξίες της, θα μου προσφέρει μια καλή ευκαιρία. Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά άτομα σε αυτή την διαδικασία, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία και ο Αντόνιο που με έχει εμπιστευτεί πλήρως, είναι πρόκληση να δουλέψω μαζί του. Πιστεύω ότι η Ανόρθωση είναι μια ομάδα με πολλές φιλοδοξίες, όπως και εμένα».

Αρχική τοποθέτηση Ανδρέα Σάντη: «Είναι μια νέα σελίδα στην Ανόρθωση, θα ήθελα να καλωσορίσω τον Νταβίντ Γκαγιέγκο νέο μας προπονητή. Το βιογραφικό του είναι γνωστό σε όλους, θα κάνω μια μικρή εισαγωγή για το σκεπτικό της πρόσληψης του. Με τον τεχνικό διευθυντή καθορίστηκε μια συγκεκριμένη διαδικασία με βάση τα χαρακτηριστικά που θέλαμε να έχει ο προπονητής. Τι θέλαμε; Να έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, δίψα για επιτυχίες, ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι να συνάδει για την Ανόρθωση. Θέλαμε ένα προπονητή εργατικό, με εμπειρία και παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα και να μην είναι κορεσμένος. Ένα προπονητή που η Ανόρθωση θα είναι προπονητική ευκαιρία. Πολύ σημαντικό να έχει αντιληφθεί ότι η Ανόρθωση δεν είναι απλά ποδόσφαιρο και θα μπορεί να συμβιβαστεί με τα οικονομικά της Ανόρθωσης φέτος. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον Γκαγιέγκο »


Παρακολουθεί ο Πριέτο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

-Αρχίζει η παρουσίαση

 

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ