Ομόνοια: Έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του ο Γιάνσον

Ομόνοια: Έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του ο Γιάνσον

Η Ομόνοια έχει πραγματοποίηση μέχρι στιγμής τρεις , αφού έχει ανακοίνωση την απόκτηση των Σεμέδο, Σιπριάνο και Εράκοβιτς.

 Ο Γιάνσον το τόνισε εξ αρχής, το γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες (ΔΕΣ ΕΔΩ), ότι θα φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές νεαρούς με στόχο να κτίσει ένα ισορροπημένο ροστερ στην Ομόνοια την νέα χρονιά.

Ο Σιπριανό είναι στα 24 του χρόνια, ενώ ο Εράκοβιτς στα 23, αμφότεροι έρχονται στο «Ηλίας Πούλλος» για να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους και όχι απλά για να δώσουν βάθος στο ροστερ.

Σίγουρα είναι κινήσεις με φόντο το μέλλον, αλλά ο Γιάνσον βλέπει σε αυτούς και το παρών.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΚΚΑΣ: «Μείναμε από δυνάμεις, επηρέασε και το ότι ισοφαριστήκαμε άμεσα, ίσως να μας λείπει η εμπειρία»

ΟΚΚΑΣ: «Μείναμε από δυνάμεις, επηρέασε και το ότι ισοφαριστήκαμε άμεσα, ίσως να μας λείπει η εμπειρία»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στην «ΑΕΚ Αρένα» ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Γιάννης Οκκάς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.