Ολυμπιακός: Στο «ερυθρόλευκο» κάδρο ο Ουμτιτί

Ολυμπιακός: Στο «ερυθρόλευκο» κάδρο ο Ουμτιτί

Ο Ολυμπιακός αναζητεί στη μεταγραφική αγορά στόπερ με τα ρεπορτάζ από Ιταλία και Ισπανία να τοποθετούν στο «ερυθρόλευκο» κάδρο τον Σαμουέλ Ουμτιτί.

Όπως αναφέρει το Todomercadoweb, ο έμπειρος σέντερ μπακ με καταβολές από το Καμερούν, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό που είχε ενδιαφερθεί και πέρσι για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με άλλες πηγές από την Ισπανία έχουν ξεκινήσει και επαφές των δύο πλευρών που θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες. Επαφές για να υπάρξει τελική συμφωνία. Στα 29 του χρόνια ο Σαμουέλ Ουμτιτί έχει μείνει ελεύθερος (ενώ πέρυσι ήταν στη Λέτσε ως δανεικός κάνοντας 25 ματς).

Είναι παίκτης που έχει πάρει Μουντιάλ, Πρωταθλήματα Ισπανίας αλλά και Κύπελλα σε Γαλλία και Ισπανία. Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είχε 133 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ και με τη Λιόν 170 ματς με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.