Ρεπορτάζ του Sportdog.gr συνδέει την Κύπρο με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αναφέροντας ότι είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Έλληνα αμυντικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Την επόμενη μέρα της καριέρας του καλείται να εντοπίσει ο Έλληνας άσος, δεδομένου ότι στα 35 του χρόνια φαίνεται ότι έχει την όρεξη και τη διάθεση για να συνεχίσει να παίζει μπάλα σε υψηλό επίπεδο.

Γιατί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο, δεν σημαίνει ότι η περίπτωση του Σωκράτη δεν είναι γοητευτική για πολλές άλλες ομάδες. Στο Λιμάνι, άλλωστε, πέρσι ειχε 32 συμμετοχές και 2 γκολ, άρα ήταν ένα από τα βασικά στελέχη τής προηγούμενης ομάδας του. Προφανώς η περίπτωσή του αξιολογήθηκε με βάση τον παράγοντα ηλικία (γιατί είναι πια 35 ετών), στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ανανέωσης που θα κάνει το φετινό καλοκαίρι η ομάδα.

Αυτό, όμως, προφανώς δεν αναιρεί την αξία του παίκτη - Πολύ περισσότερο τη μεγάλη καριέρα του και, φυσικά, τις πλούσιες εμπειρίες που κουβαλάει. Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός ότι η χρηματιστηριακή αξία του μένει πάνω από το 1 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για στόπερ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον και από ομάδες προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στα αυτιά τού sportdog έφτασε η πληροφορία για τη νεοφώτιστη Φροζινόνε, στην Ιταλία, δηλαδή σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζουν πολύ καλά τον Sokratis. Η Φροζινόνε αναζητεί έναν έμπειρο στόπερ μετά την παραχώρηση του αρχηγού Φάμπιο Λουτσιόνι στην Παλέρμο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προφανώς ταιριάζει σε αυτό το προφίλ.

Δεν είναι μόνο από την Ιταλία το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον αλλά και από την Κύπρο! Που μπορεί να πάει και να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και να παίξει ξανά στην Ευρώπη - Προοπτική που με την Φροζινόνε δεν μπορεί να έχει φέτος.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κόζλει για τελικό κυπέλλου και Γκούλα-ThemaSports
17/05 @ 11:30

Κόζλει για τελικό κυπέλλου και Γκούλα

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης Γιοζεφ Κόζλει.

 «Έγινε εδώ και καιρό μια προεργασία - Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική»-ThemaSports
16/05 @ 15:17

«Έγινε εδώ και καιρό μια προεργασία - Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική»

O Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ, μέλος του γραφείου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24: Αυτούς επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας!-ThemaSports
16/05 @ 13:07

PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24: Αυτούς επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας!

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η ψηφοφορία για την ανάδειξη του «The Βest Player» και της κορυφαίας ενδεκάδας στα ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

Η 2η ισοβαθμία του ΑΠΟΕΛ, η 6η φορά της ΑΕΚ και η οδυνηρή... «πρωτιά» του Απόλλωνα-ThemaSports
16/05 @ 20:00

Η 2η ισοβαθμία του ΑΠΟΕΛ, η 6η φορά της ΑΕΚ και η οδυνηρή... «πρωτιά» του Απόλλωνα

Από την περίοδο 2013-2014 που άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής της Β' φάσης του πρωταθλήματος, ο τίτλος του πρωταθλητή κρίθηκε για δεύτερη φορά στην ισοβαθμία.

Ο Ντράγκομιρ το κορυφαίο γκολ! Ακολουθούν Ανδρέου και Καμπρέρα...-ThemaSports
15/05 @ 21:56

Ο Ντράγκομιρ το κορυφαίο γκολ! Ακολουθούν Ανδρέου και Καμπρέρα...

Αυτά είναι τα κορυφαία γκολ της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024»!

Ζάιρο, Ηλία και Κατσαντώνης τα... «πολυβόλα» της φετινής σεζόν!-ThemaSports
15/05 @ 21:42

Ζάιρο, Ηλία και Κατσαντώνης τα... «πολυβόλα» της φετινής σεζόν!

Ζάιρο Ντα Σίλβα, Μάριος Ηλία και Ανδρέας Κατσαντώνης αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ σε Α' και Β' γκρουπ και πήραν τα σχετικά βραβεία στην αποψινή εκδήλωση «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ