Ανανέωσε και μένει άλλη μια σεζόν στην Λίβερπουλ ο Άντριαν

Ανανέωσε και μένει άλλη μια σεζόν στην Λίβερπουλ ο Άντριαν

Ο Άντριαν θα συνεχίσει να προσφέρει εμπιστοσύνη και εμπειρία στα γκολπόστ της Λίβερπουλ όποτε του ζητηθεί, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας από το 2019 και μετά, όταν μετακινήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Γουέστ Χαμ στους «κόκκινους», έχει σημειώσει 26 συμμετοχές.

Μάλιστα, πρόσφερε και το Super Cup του 2019 στην ομάδα του, όντας ο καθοριστικός για την έκβαση του ματς με την Τσέλσι, στη διαδικασία των πέναλτι. 

Πέρυσι αγωνίστηκε μονάχα στο Community Shield, όμως, δεν γνωρίζει απόλυτα τον ρόλο του και συνεισφέρει με την καθοδήγηση που μπορεί να δώσει στον Άλισον και τον Κέλεχερ και τις συμβουλές αν τους τις ζητήσουν. 

Πλέον, θα βρίσκεται στον σύλλογο και τη νέα σεζόν, δηλώνοντας... «μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος». 

 

England365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Π. Ανδρέου: «Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει»

Π. Ανδρέου: «Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει»

Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πολωνική Ρακόφ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Conference League.