ΑΕΛ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Κυριάκου

ΑΕΛ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Κυριάκου

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό τερματοφύλακα Παναγιώτη Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ Λεμεσού, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό διεθνή τερματοφύλακα μας Παναγιώτη Κυριάκου.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025 με δικαίωμα ανανέωσης στο Σωματείο μας για ακόμη δύο χρόνια.

Ο Παναγιώτης Κυριάκου είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της ΑΕΛ και φέτος συμμετείχε από την αρχή της σαιζόν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων Κ19.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Κυριάκου, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το γκολ-«φάντασμα» του 1966, το ύποπτο 6-0 στο Αργεντινή-Περού και άλλες άγνωστες ιστορίες από Μουντιάλ

Το γκολ-«φάντασμα» του 1966, το ύποπτο 6-0 στο Αργεντινή-Περού και άλλες άγνωστες ιστορίες από Μουντιάλ

Τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία του Μουντιάλ - Το τρόπαιο που σώθηκε από τους ναζί κάτω από κρεβάτι και ο σκύλος Πικλς που βρήκε το κλεμμένο Κύπελλο - Πρεμιέρα απόψε με Μεξικό-Νότια Αφρική στις 22:00.