ThemasportsΤην κατ΄ αρχήν συμφωνία της με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, Νεμάνια Κουζμάνοβιτς ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι συνάψει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Σέρβο επιθετικό μέσο Nemanja Kuzmanovic για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Nemanja έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα Τσεχίας όπου αγωνιζόταν τα τελευταία 11 χρόνια.
Αγωνιζόταν στην FC Banik Ostrava από το 2018 καταγράφοντας 151 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας 17 ασίστ. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί για μια 4ετία στην Slezsky FC Opava καταγράφοντας 144 συμμετοχές με 49 γκολ και 9 ασίστ.
Έχει επιλέξει να αγωνιστεί με το νούμερο 11 και αναμένεται στην Κύπρο εντός της βδομάδας για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Καλωσορίζουμε τον Nemanja στη μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!».
O 17χρονος αριστερός μπακ της Πάφου, Παναγιώτης Τσίβικος, βρίσκεται στα ρανταρ της Γερμανικής ομάδας Χόφενχάϊμ, γράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 08:34
«Έχουμε ετοιμάσει συγκεκριμένο πλάνο, αν τελικά έλθει συμπαίχτης ή επενδυτής στη Νέα Σαλαμίνα», δήλωσε στην ψεσινή εκπομπή Capital Sports, o πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρης Αντρέου.
19/10 @ 13:34
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της ΜΕΑΠ, αλλά και γενικότερα για την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, αλλά και για τους πιθανούς συνεργάτες και οικονομικούς συμπαίκτες.
17/10 @ 11:03
Όλα όσα ειπώθηκαν στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας.
16/10 @ 20:24
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ντάνιελ Πέρεθ, αντιμετωπίζει ένα ήπιας μορφής παθολογικό ζήτημα.
16/10 @ 12:39
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ.
15/10 @ 17:44
Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου, συνάντησε τον Στρατηγικό Σύμβουλο και Πρέσβη του Νταμπλούχου Ελλάδας Ολυμπιακού Πειραιώς, Κριστιάν Καρεμπέ, σε ένα συνέδριο στη Μαδρίτη (σ.σ. World Football Summit) και δεν έχασε την ευκαιρία για μία selfie μαζί του!
BEST OF THEMASPORTS