Το θρυλικό γήπεδο της Μπαρτσελόνα θα υποστεί ολική ανακαίνιση και θα πάρει μία εντελώς διαφορετική μορφή μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, οι οποίες προχωρούν με πολύ γοργό ρυθμό!
Οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με πλάνα τόσο από τους εσωτερικούς, όσο και τους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου, ενώ μπορεί να φανεί ξεκάθαρα ότι αρκετά σημεία του έχουν κατεδαφιστεί.
Να θυμίσουμε ότι, όπως έχει ανακοινωθεί, κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν η Μπαρτσελόνα θα παίζει τους εντός έδρας αγώνες της στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης.
Μπορεί η Εθνική μας να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, όμως της απομένει άλλος ένας αγώνας για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2025.
Με την επισημοποίηση της παρουσίας και της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, έχουμε πλέον επίσημα ένα παγκόσμιο Last Dance από Μέσι και Κριστιάνο…
Στις 18 Ιουνίου, ο Τσάμπι Αλόνσο κάθισε στον πάγκο για πρώτη φορά ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το έκανε στο ισόπαλο ματς εναντίον της Αλ-Χιλάλ, όπου ο Γκονσάλο Γκαρσία άρχισε να εντυπωσιάζει σκοράροντας το γκολ των «μερένχες».
Oι Oasis (Λίαμ και Νοέλ Γκάλαχερ), στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, επιστρέφουν στην Αργεντινή, για την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα από το 2009.
Ο Έρικ Καντονά άφησε σαφείς αιχμές προς τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την απογοήτευση του για την πορεία του συλλόγου.
Ο Χάνσι Φλικ δεν εγκαταλείπει το ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου και η επιμονή στη συγκεκριμένη τακτική δημιουργεί αμυντικά κενά που στοιχίζουν βαθμούς στην Μπαρτσελόνα.